Πάτρα: O 47χρονος παντρεμένος και τα ραντεβού οργίων

Πάτρα: O 47χρονος παντρεμένος και τα ραντεβού οργίων

Οργιάζουν οι φήμες για τα... ερωτικά όργια που διοργανώνει 47χρονος ο οποίος μένει μόνιμα στην Πάτρα.

Σύμφωνα με το dete.gr είναι παντρεμένος και η σύζυγός του, (η οποία είναι διορισμένη στο δημόσιο και γι' αυτό μετακόμισαν στην Πάτρα), δεν έχει ιδέα για τα καμώματά του. Από τα οποία όμως εκείνος εξασφαλίζει και προσωπική ικανοποίηση, αλλά και χρήμα.

Όλα ξεκίνησαν σύμφωνα με το δημοσίευμα από τότε που ο συγκεκριμένος σύναψε κρυφή ερωτική σχέση με 39χρονη εργαζόμενη σε αρτοποιείο. Λέγεται πως είναι αρκετά ελευθέρων ηθών και ως εκ τούτου οι δυο τους οδηγήθηκαν αμέσως σε... μονοπάτια ομαδικών ερωτικών συνευρέσεων. Και επειδή ο 47χρονος είχε ανάλογες γνωριμίες στην Αθήνα άρχισε να κανονίζει ραντεβού επί πληρωμή. Στην αρχή για αυτόν και την παράνομη ερωμένη του, κανονίζοντας επισκέψεις ανδρών ή γυναικών για τρίο. Αργότερα όμως σκέφτηκαν να βάλουν στο παιγνίδι και φίλες ή ακόμα και φίλους της 39χρονης γυναίκας.

Μεσάζοντας και με αμοιβή!

Ο Ηπειρώτης όμως, μέσα από αυτά τα ραντεβού που κανονίζει φροντίζει να εξασφαλίσει και μια δική του αμοιβή. Με το σκεπτικό φυσικά ότι εκείνος μπαίνει στον κόπο - υποτίθεται - να κανονίσει τις συναντήσεις και να παζαρέψει τις τιμές των ερωτικών απεσταλμένων, (γυναικών και ανδρών), από την Αθήνα. Και ανάλογα με τον αριθμό των ατόμων που συμμετέχουν, ανεβοκατεβάζει και την ταρίφα!