Η συνοδός, του στοιχίζει ένα μισθό και ένα διαμέρισμα στην παραλιακή

Η συνοδός, του στοιχίζει ένα μισθό και ένα διαμέρισμα στην παραλιακή

Δίνουν και παίρνουν τα σχόλια για τον 52χρονο παντρεμένο επιχειρηματία και την μόλις ...25 χρόνων ξανθιά ερωμένη του!

Για την οποία λέγεται ότι έχει συμφωνήσει μαζί του πως θα τον συνοδεύει σε εξόδους και θα τον ικανοποιεί στις ιδιαίτερες στιγμές του με... μηνιαία αμοιβή!

Μάλιστα, σύμφωνα με το dete.gr της έχει νοικιάσει και πανάκριβο διαμέρισμα σε πολυκατοικία της παραλιακής οδού της Πάτρας με απέραντη θέα, ενώ τα συνολικά έσοδά της από αυτήν την κρυφή, κατά τα άλλα σχέση, ξεπερνούν το χιλιάρικο! Στην αρχή κανείς δεν γνώριζε το παραμικρό. Η ομολογουμένως εντυπωσιακή και καλλίγραμμη νεαρή είναι άεργη και εμφανίζεται ως «εισοδηματίας».

Κάνει τη μεγάλη ζωή αλλά άτομα που την ξέρουν λένε ότι πάντοτε φρόντιζε να συνάπτει ερωτικές σχέσεις με ευκατάστατους και μεγαλύτερους από εκείνη. Ο νυν «παράνομος» σύντροφός της την παρουσίασε ως βοηθό του στην επιχείρηση ώστε να δικαιολογεί τις κοινές τους εξόδους. Αλλά τα «κους κους» άρχισαν να δίνουν και να παίρνουν, με αποτέλεσμα να γίνει γνωστή η αλήθεια σε συγκεκριμένο κύκλο ανθρώπων. Οι οποίοι μαθαίνοντας για τις αμοιβές, τα διαμερίσματα και άλλα παρόμοια, προσπαθούν να τον συνετίσουν προτού διαλύσει το σπίτι του και καταστραφεί και ο ίδιος...