Δείτε τον καιρό μέχρι την Πρωτοχρονιά

Δείτε τον καιρό μέχρι την Πρωτοχρονιά

Μεταβολή με βροχές, καταιγίδες και χιόνια αναμένεται να παρουσιάσει ο καιρός τις επόμενες ημέρες.

Την Πέμπτη θα σημειωθούν στα δυτικά νεφώσεις με τοπικές βροχές, σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα βορειοδυτικά. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις που στη Θράκη, το ανατολικό Αιγαίο, τις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα θα είναι αυξημένες και θα σημειωθούν σποραδικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 5 στα ανατολικά 4 με 6 και στο Αιγαίο πρόσκαιρα τοπικά 7 με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία σε πτώση.

Την Παρασκευή στα δυτικά, το ανατολικό Αιγαίο, τα Δωδεκάνησα, τις Κυκλάδες και την Κρήτη νεφώσεις με τοπικές βροχές και από το μεσημέρι σποραδικές καταιγίδες κυρίως στο ανατολικό Αιγαίο. Στην υπόλοιπη χωρά λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες.

Στα δυτικά δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 και στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ στρεφόμενοι τη νύχτα σε νοτίους νοτιοανατολικούς με την ιδία ένταση. Στα ανατολικά δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 στρεφόμενοι το βραδύ στο βόρειο Αιγαίο σε βορειοανατολικούς τοπικά μέχρι 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Το Σάββατο θα σημειωθούν νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες που βαθμιαία θα περιοριστούν στα ανατολικά και νότια. Χιονοπτώσεις στα ορεινά της κεντρικής και βόρειας χώρας.

Άνεμοι: Στα δυτικά ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 6 και στο Ιόνιο τοπικά 7 μποφόρ. Στα ανατολικά αρχικά από νότιες διευθύνεις 4 και στο βόρειο Αιγαίο βορειοανατολικοί 4 με 6 και βαθμιαία βορειοανατολικοί 6 με 8 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Σε πτώση κυρίως στα ανατολικά.

Κυριακή 30-12-2012 και Δευτέρα 31-12-2012

Την Κυριακή και τη Δευτέρα στα ανατολικά και νότια νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα νότια. Στα υπόλοιπα λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες. Χιονοπτώσεις στα ορεινά της κεντρικής και βόρειας χώρας.

Άνεμοι: Από ανατολικές διευθύνσεις 5 με 7 και στα ανατολικά και νότια πρόσκαιρα τοπικά 8 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από τη Δευτέρα.

Θερμοκρασία: Σε μικρή περαιτέρω πτώση στα ανατολικά.