Δείτε τι προσπάθησαν να περάσουν στις φυλακές Δομοκού

 Δείτε τι προσπάθησαν να περάσουν στις φυλακές Δομοκού

Ηρωίνη και κινητό τηλέφωνο προσπάθησαν να περάσουν στη φυλακή του Δομοκού δύο κρατούμενοι, ωστόσο εντοπίστηκαν αμέσως στην έρευνα που τους έκαναν οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι.

Στην πρώτη περίπτωση ένας αλλοδαπός έκρυψε στον πρωκτό του το κινητό τηλέφωνο, έγινε όμως αντιληπτό από τους υπαλλήλους όταν τον πέρασαν από το ειδικό μηχάνημα σκαναρίσματος που διαθέτει η φυλακή.

Μάλιστα αμέσως μετά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Λαμίας όπου υποβλήθηκε σε ακτινογραφίες και διαπιστώθηκε πως το ξένο σώμα ήταν ένα τηλέφωνο. Ο δράστης μόλις είχε μπει στο σωφρονιστικό κατάστημα του Δομοκού μετά από εντολή της εισαγγελίας Αθηνών.

Στην δεύτερη περίπτωση ένας 42χρονος Έλληνας προσπάθησε να βάλει στην φυλακή ποσότητα ηρωίνης, που είχε μοιράσει σε δύο συσκευασίες.  Όπως αναφέρει το lamiastar.gr, ο 42χρονος είναι τρόφιμος της φυλακής του Δομοκού και είχε μεταφερθεί στο σωφρονιστικό κατάστημα του Κορυδαλλού προκειμένου να δικαστεί.

Είχε καταπιεί τις δύο συσκευασίες, την μία από τις οποίες αφόδευσε στο ειδικό κελί όπου κρατήθηκε τις πρώτες ώρες μετά την επιστροφή του στον Δομοκό. Μάλιστα προσπάθησε να την καταπιεί πάλι αλλά τον κατάλαβαν οι υπάλληλοι και τον σταμάτησαν.