Βίντεο: Το αδιαχώρητο στη Δ.Ο.Υ. Ξάνθης

Βίντεο: Το αδιαχώρητο στη Δ.Ο.Υ. Ξάνθης

Κοσμοσυρροή σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης στις εγκαταστάσεις της εφορίας στην Ξάνθη με τους πολίτες που κατέθεταν πινακίδες ή εξοφλούσαν τις οφειλές τους προς τη Δ.Ο.Υ. να σχηματίζουν ατέλειωτες ουρές.

Ο εκνευρισμός και η δυσφορία διαχέονταν εντόνως στους διαδρόμους της Δ.Ο.Υ. με τους πολίτες στο σύνολό τους να εξαντλούν όλα τα χρονικά περιθώρια για την τακτοποίηση των οφειλών τους, λόγω φυσικά οικονομικής αδυναμίας. Μάλιστα η ουρά των πολιτών ξεκινούσε από τον δεύτερο όροφο και έφτανε έως τον πρώτο όροφο, ενώ η κοσμοσυρροή και η πολύωρη αναμονή τέντωσε τα νευρά των πολιτών που λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια.

Την ίδια στιγμή, ρεκόρ καταγράφει η κατάθεση πινακίδων οχημάτων στην εφορία της Ξάνθης το τελευταίο χρονικό διάστημα καθώς όπως προκύπτει από τα μέχρι τώρα στοιχεία του αρμόδιου τμήματος της Δ.Ο.Υ. Ξάνθης έχει διπλασιαστεί ο αριθμός των ιδιοκτητών οχημάτων που καταθέτουν τις πινακίδες τους.

Τόσο το υψηλός κόστος απόκτησης των τελών κυκλοφορίας όσο και το αυξημένο κόστος συντήρησης και κατοχής οχημάτων λειτουργούν αποθαρρυντικά για την απόκτηση του ηλεκτρονικού πλέον σήματος κυκλοφορίας.

Πηγή και βίντεο από το thrakitoday.com