Βίντεο: Συγκλονίζει ο αδερφός της 34χρονης που δολοφονήθηκε άγρια

Βίντεο: Συγκλονίζει ο αδερφός της 34χρονης  που δολοφονήθηκε άγρια

Πώς να χωρέσει ανθρώπινος νους ένα τόσο αποτρόπαιο έγκλημα όσο αυτό της Ξάνθης.

Μια κοπέλα 34 ετών δολοφονήθηκε κάτω από το πατρικό της σπίτι. Βασανίστηκε πρώτα. Οι δράστες (σύμφωνα με τον ιατροδικαστή ήταν περισσότεροι από ένας) τη βίασαν, τη μαχαίρωσαν και την έκαψαν ζωντανή.

Στην αστυνομική διεύθυνση Ξάνθης κρατείται και ανακρίνεται ένας 35χρονος, σεσημασμένος για βιασμούς και ναρκωτικά. Τον αποκαλούν «δράκο της Ξάνθης» και στο σημείο του εγκλήματος βρέθηκε αποτύπωμά του.

«Ό,τι κι αν γίνει, ακόμη κι αν τον φυλακίσουν, η αδερφή μου δε γυρίζει πίσω» δήλωσε με δάκρυα στα μάτια ο αδερφός της άτυχης κοπέλας στο ThrakiToday.

Απέκλεισε το ενδεχόμενο να πρόκειται για έγκλημα πάθους. Δεν είχε σχέση, όπως είπε. Η κοπέλα ζούσε τα τελευταία χρόνια στη Θεσσαλονίκη, όπου προσπαθούσε να βρει δουλειά.

«Ήταν ένας άγιος άνθρωπος μες τη χαρά και μες το χαμόγελο. Ένα χαμογελαστό παιδί. Ήρθε από τη Θεσσαλονίκη για διακοπές και ήρθαν και τη σκότωσαν κάτω από το σπίτι της», λέει.

«Άκουσα τις φωνές βγήκα στο μπαλκόνι και είδα τη φωτιά. Κατέβηκα κάτω και μου είπαν οι γείτονες ότι είναι ένας άνθρωπος καμένος εκεί. Μετά ο μπαμπάς μου βρήκε τα κλειδιά της αδελφής μου πάνω στην πόρτα και καταλάβαμε ότι πρόκειται για αυτήν.

Είχε όνειρα αλλά της τα έκοψε ένας αλήτης. Δεν θα ήταν η Ζωή, θα περνούσε κάποια άλλη, αυτό ήταν. Για μένα το να μπει φυλακή αυτός που το έκανε και να βγει δεν έχει κανένα νόημα. Και να τον πιάσουν και να τον σκοτώσουν η αδελφή μου πίσω δεν γυρίζει αυτό ήταν».

Ο τραγικός αδελφός της 34χρόνης ήταν εκείνος που κάλεσε την Πυροσβεστική για να σβήσει τη φωτιά, νομίζοντας ότι είχε πάρει φωτιά κάποιο μηχανάκι. Δε μπορούσε να φανταστεί πως η αδερφή του είχε καεί ζωντανή.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Έγκλημα στη Ξάνθη: Σοκαρισμένος και ο ιατροδικαστής από το θέαμα

Έγκλημα στην Ξάνθη: Ο ιατροδικαστής βρήκε σαφείς ενδείξεις βιασμού

ΦΡΙΚΗ στην Ξάνθη: Τη μαχαίρωσαν και την έκαψαν ζωντανή

Σεσημασμένος κακοποιός ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της 34χρονης

 


Video 1

Βίντεο: Συγκλονίζει ο αδερφός της 34χρονης που δολοφονήθηκε άγρια