Βρήκαν τον δράστη δολοφονίας στις Αχαρνές

Βρήκαν τον δράστη δολοφονίας στις Αχαρνές

Εξιχνιάσθηκε από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, η δολοφονία ενός 58χρονου αλλοδαπού Αλβανικής καταγωγής και η απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος δύο άλλων αλλοδαπών Πακιστανικής και Αλβανικής καταγωγής, ηλικίας 37 και 57 ετών αντίστοιχα, που διαπράχθηκαν τον περασμένο Απρίλιο στις Αχαρνές.

Δράστης είναι ένας 28χρονος Έλληνας, ο οποίος στις 29 Απριλίου και ώρα 8 το πρωί , οδηγώντας το αυτοκίνητο φίλης του, στη συμβολή της Λεωφ. Θρακομακεδόνων και των οδών Ζακύνθου και Εμμ. Κατάρα στις Αχαρνές, για άγνωστη αιτία διαπληκτίστηκε με αλλοδαπούς που βρίσκονταν στη στάση του λεωφορείου και στη συνέχεια παρέσυρε με το αυτοκίνητό του τον 57χρονο, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει.

Ο δράστης εγκατέλειψε το σημείο, στο οποίο επέστρεψε εκ νέου μετά από μισή ώρα με το αυτοκίνητό του. Τότε, με πιστόλι πυροβόλησε τους αλλοδαπούς που βρίσκονταν ακόμα εκεί, τραυματίζοντας τον 37χρονο και στη συνέχεια, αφού καταδίωξε σε χωράφι τον 58χρονο τον τραυμάτισε θανάσιμα, πυροβολώντας τον στο σώμα και στο κεφάλι. Αμέσως μετά απομακρύνθηκε με ταχύτητα προς την περιοχή των Αχαρνών και εξαφανίσθηκε.

Σε βάρος του κατηγορουμένου εκδόθηκε Ένταλμα Σύλληψης και γίνονται ενέργειες και για την έκδοση Διεθνούς Εντάλματος Σύλληψης.