Επίθεση "τρομοκρατίας" στην κοπέλα του "τρομοκράτη" Τζιμπούρ

Μία από τι πιο εφιαλτικές στιγμές της ζωής της έζησε η Βαλεντίνα Τσεπάνου, σύντροφος του Αλγερινού ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού...

Μία από τις πιο εφιαλτικές στιγμές της ζωής της έζησε η Βαλεντίνα Τσεπάνου, σύντροφος του Αλγερινού ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, Ραφίκ Τζιμπούρ, τα ξημερώματα της Κυριακής.

Το όμορφο μοντέλο επέστρεφε σπίτι παρέα με μια φίλη της από κλαμπ της Βούλας όταν ένας άγνωστος άνδρας την περίμενε για την χτυπήσει με μανία στην πλάτη και την κοιλιακή χώρα.

Η άτυχη κοπέλα προσπάθησε να αντισταθεί στον υψηλόσωμο και μελαμψό άνδρα, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να τον ακινητοποιήσει. Μάλιστα, τα μοναδικά λόγια του δράστη που είπε στο μοντέλο ήταν: “Αυτό το χρωστάμε στο φίλο σου».

Η Βαλεντίνα Τσεπάνου μεταφέρθηκε μετά το θλιβερό περιστατικό σε ιδιωτικό νοσοκομείο των νοτίων προαστίων. Δίπλα της βρέθηκε αμέσως ο Τζιμπούρ, ο ποίος ήταν και ο αποδέχτης του μηνύματος που έστειλε ο δράστης. Ο Αλγερινός άσος των ερυθρολεύκων όντας ιδιαίτερα ανήσυχος, βρήκε ήδη άνθρωπο που θα προστατεύει την αγαπημένη του σε κάθε της κίνηση.

Άγνωστα παραμένουν τα αίτια που οδήγησαν στον άνανδρο προπηλακισμό του νεαρού μοντέλου.