Πατέρας 16χρονου Άγγελου: Ξεψύχησε στα χέρια μου

Πατέρας 16χρονου Άγγελου: Ξεψύχησε στα χέρια μου

Συγκλόνισε ο πατέρας του 16χρονου ποδοσφαιριστή Άγγελου Τσιπούρα

«Ξεψύχησε στα χέρια μου», δήλωσε ο Στέλιος Τσιπούρας, ενώ ο ιατροδικαστής ανακοίνωσε πως ο θάνατος του νεαρού αθλητή προήλθε από οξύ εγκεφαλικό και πνευμονικό οίδημα.

«Ξυπνήσαμε το πρωί, άκουσα βογγητά από το διπλανό δωμάτιο. Σκέφτηκα ότι θα είχε χτυπήσει το πόδι του στο κρεβάτι, γιατί το είχε ξαναπάθει. Μπήκα στο δωμάτιο και τον είδα να έχει λιποθυμήσει. Του έκανα μαλάξεις και φώναξα το 166, αλλά δεν προλάβαμε. Ξεψύχησε στα χέρια μου», είπε ο κ. Τσιπούρας στην ΕΤ3.

Παράλληλα, ο πατέρας του άτυχου ποδοσφαιριστή ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με την ομάδα του Άρη, η οποία τους στάθηκε από την πρώτη στιγμή και κατέληξε: «ο Άγγελος ήθελε να βγάλει τα ΤΕΦΑΑ και να γίνει προπονητής ποδοσφαίρου. Αυτό ήταν το όνειρό του!».

Στο μεταξύ, τον 16χρονο πρόδωσε η καρδιά του. Σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή Ματθαίου Τσούγκα, που έγινε γνωστό το βράδυ της Δευτέρας, ο θάνατος του Άγγελου προήλθε από οξύ εγκεφαλικό και πνευμονικό οίδημα, παθολογικής αιτιολογίας.

Η τυπική επικύρωση της διάγνωσης θα γίνει μετά από ιστολογικές εξετάσεις, τα αποτελέσματα των οποίων θα βγουν σε περίπου ένα μήνα, ενώ ο ιατροδικαστής απέκλεισε ως αίτιο θανάτου τη χρήση ναρκωτικών ή άλλων ουσιών, αλλά και την εγκληματική πράξη.