Συγκλονιστική η ανταπόκριση για την 8χρονη μαθήτρια στα Χανιά

Συγκλονιστική η ανταπόκριση για την 8χρονη μαθήτρια στα Χανιά

Άμεση και μεγάλη είναι η ανταπόκριση του κόσμου για την 8χρονη μαθήτρια από τα Χανιά, η οικογένεια της οποίας αδυνατούσε να αγοράσει ρούχα.

Η κ.Χαρίκλεια Ντερμανάκη, η οποία ήταν και ο άνθρωπος που έκανε την σχετική δημοσίευση στο Facebook, όπως ενημέρωσε, μετά το δημοσίευμα του Flashnews.gr το site έλαβε πάνω από 70 e-mail από όλη την Ελλάδα, οι οποίοι προσφέρθηκαν να δώσουν ρούχα αλλά και χρήματα.

Εκτός από την Κρήτη, ανταποκρίθηκαν αναγνώστες από την Αθήνα, την Ξάνθη, την Θεσσαλονίκη και αρκετά άλλα μέρη της χώρας και μάλιστα αρκετοί εκτός από ρούχα, προσέφεραν τρόφιμα αλλά και χρήματα.

Να σημειωθεί ότι μεταξύ αυτών που επικοινώνησαν ήταν και ένας άνεργος, ο οποίος από το υστέρημα του πρόσφερε 10 ευρώ.

Άμεση ανταπόκριση του Εμπορικού Συλλόγου Χανίων

Ωστόσο την ίδια ημέρα το Flashnews.gr γνωστοποίησε το δημοσίευμα και την έκκληση για βοήθεια στον Εμπορικό Σύλλογο Χανίων. Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου με ταχύτατα αντανακλαστικά, που αξίζουν συγχαρητήρια, ευαισθητοποιήθηκαν άμεσα και έλαβαν την απόφαση να ενημερώσουν όλα τα μέλη του Συλλόγου για να συγκεντρωθούν ρούχα για την 8χρονη μαθήτρια. Ήδη καταστηματάρχες των Χανίων έχουν ανταποκριθεί θετικά στο κάλεσμα.

Συγκέντρωση ρούχων, τροφίμων και χρημάτων το ερχόμενο Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013 στον Δημοτικό Κήπο στα Χανιά.

Καθότι η ανταπόκριση ήταν μεγάλη, η κυρία Ντερμανάκη ενημέρωσε προσωπικά όλους τους ενδιαφερόμενους από την Κρήτη, ότι το ερχόμενο Σάββατο 19/01/2013 στις 19:00 στο café στον Δημοτικό Κήπο θα μπορούν όλοι οι ενδιαφερόμενοι να παραδώσουν την βοήθεια τους. Οι εκτός Κρήτης μπορούν να επικοινωνήσουν μέσω email στο dermanxar@gmail.com ώστε να τους δοθεί η διεύθυνση αποστολής.