Νάουσα: Συλλήψεις για τα επεισόδια έξω από τη ΔΟΥ

Νάουσα: Συλλήψεις για τα επεισόδια έξω από τη ΔΟΥ

Δύο άτομα συνελήφθησαν για τα επεισόδια που σημειώθηκαν το μεσημέρι μπροστά από το κτίριο της Εφορίας Νάουσας κατά τη διάρκεια της κινητοποίησης φορέων και κατοίκων της πόλης, που αντιδρούν στη μεταφορά των υπηρεσιών της στη ΔΟΥ Βέροιας.

Την ίδια ώρα οι άνδρες της Αστυνομίας αναζητούν ένα ακόμη άτομο.

Τα επεισόδια σημειώθηκαν όταν οι συγκεντρωμένοι αντιλήφθηκαν τη μεταφορά ηλεκτρονικού εξοπλισμού και προσπάθησαν να την παρεμποδίσουν, με συνέπεια να προκληθεί ένταση και να ξεσπάσουν επεισόδια με τους αστυνομικούς, οι οποίοι προχώρησαν σε χρήση χημικών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μερίδα αγανακτισμένων πολιτών χρησιμοποίησε τα κιγκλιδώματα που είχαν στηθεί πέριξ της Εφορίας και κινήθηκαν εναντίον των αστυνομικών. Μάλιστα, όπως ανακοινώθηκε, τραυματίστηκε ελαφρά ένας αστυνομικός.

Η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη ενός 60χρονου λογιστή και του 33χρονου γιου του, οι οποίοι κρατούνται, κατηγορούμενοι για διατάραξη κοινής ειρήνης και αντίσταση, ενώ θα οδηγηθούν αύριο το πρωί στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Βέροιας. Επίσης, αναζητείται 39χρονος που κατηγορείται για τις ίδιες πράξεις.