ΣΟΚ:«Την έθαψα με το εσώρουχο γιατί ήθελα να τη θυμάμαι ημίγυμνη»

ΣΟΚ:«Την έθαψα με το εσώρουχο γιατί ήθελα να τη θυμάμαι ημίγυμνη»

Σοκαρισμένη η κοινωνία της Λέσβου με το έγκλημα πάθους του συζυγοκτόνου που σκότωσε και έθαψε τη γυναίκα του στην άμμο.

Αποτροπιασμό προκαλεί η κυνική του ομολογία στην οποία περιγράφει πώς έγινε το έγκλημα.

Ύστερα από έναν καυγά που ξέσπασε μεταξύ τους ο 45χρονος άνδρας πίεσε με τα χέρια του το πρόσωπο της άτυχης κοπέλας στα σημεία του στόματος και της μύτης. Έτσι μοιραία η άτυχη γυναίκα έπεσε νεκρή από ασφυξία όπως αναφέρει το lesvonews.gr

Στη συνέχεια -προφανώς σε κατάσταση πανικού - περίμενε λίγο για να νυχτώσει και έβαλε το άψυχο πλέον σώμα της κοπέλας στο αυτοκίνητό του.

Το μετέφερε στην περιοχή της Λάρσου κοντά στο Ντίπι κι εκεί σε μία ερημική παραλία την έθαψε στην άμμο.

Το ίδιο βράδυ η 18χρονη κόρη της άτυχης κοπέλας από τον πρώτο της γάμο ανησύχησε για τη μητέρα της γιατί δεν ανταποκρινόταν στα μηνύματα που της έστελνε ως συνήθως από το κινητό της τηλέφωνο. Επειδή υποψιάστηκε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά ενημέρωσε το φυσικό της πατέρα και μαζί του πηγαν και δήλωσαν την εξαφάνισή της μητέρας της στην Αστυνομία.

Το ίδιο έκανε και ο 45χρονος σύζυγος της 39χρονης γυναίκας ο οποίος όμως κατά τη διάρκεια της έρευνας από τους αξιωματικούς της αστυνομίας έπεσε σε πολλές αντιφάσεις με αποτέλεσμα να ομολογήσει λίγο αργότερα την αποτρόπαια πράξη του.

Ανάμεσα στα κενά που έπεφτε ήταν ότι ενώ η 18χρονη κόρη της δολοφονημένης γυναίκας έλεγε ότι η μητέρα της δεν απαντούσε στα μηνύματά της από το κινητό αυτός κατέθετε ότι κατά το διάστημα που ήδη την είχε σκοτώσει είχε μιλήσει μαζί της στο τηλέφωνο.

Φυσικά ζητήθηκε από τους αστυνομικούς η άρση του τηλεφωνικού του απορρήτου προκειμένου να εξακριβωθεί αν όντως έλεγε αλήθεια.

Ερωτηματικά δημιούργησε στους αστυνομικούς και το γεγονός ότι η δολοφονημένη κοπέλα ήταν θαμμένη στην άμμο γυμνή με μόνο της ένδυμα το κάτω εσώρουχό της.

Ο φερόμενος ως δράστης φέρεται σύμφωνα με το lesvonews.gr να εξήγησε στους αστυνομικούς ότι όταν σκότωσε τη γυναίκα του αυτή φορούσε το νυχτικό της αλλά στη συνέχεια επειδή ήθελε να συγκρατήσει ως τελευταία του καλή ανάμνηση για τη σύντροφό του ήθελε να τη δει για τελευταία φορά ημίγυμνη.

Διαβάστε επίσης:

ΦΡΙΚΗ-Τη σκότωσε και την πέταξε στους βάλτους

Έγκλημα πάθους στη Λέσβο: Στον εισαγγελέα ο 45χρονος δράστης

Video 1

ΣΟΚ:«Την έθαψα με το εσώρουχο γιατί ήθελα να τη θυμάμαι ημίγυμνη»