Ευφάνταστοι οι «εισαγωγείς» ναρκωτικών στις φυλακές στην Κρήτη

Ευφάνταστοι οι «εισαγωγείς» ναρκωτικών στις φυλακές στην Κρήτη

Για δεύτερη φορά μέσα σε μια εβδομάδα επιχείρησαν ανεπιτυχώς να περάσουν ναρκωτικά στο Κατάστημα Κράτησης της Νέας Αλικαρνασσού.

Παρά το γεγονός ότι οι μέθοδοι που χρησιμοποιούν σε αρκετές περιπτώσεις ξεπερνούν την φαντασία, το αισιόδοξο είναι ότι οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι καταφέρνουν να εντοπίσουν τις ευφάνταστες κρυψώνες και να συλλάβουν τους «εισαγωγείς».

Λίγες ημέρες μετά το περιστατικό με αυτούς που θέλησαν να «τρυπήσουν» το προστατευτικό δίχτυ, οι πληροφορίες του Cretalive αναφέρουν ότι το πρωί της Παρασκευής εντοπίστηκαν δύο άνδρες, ηλικίας 44 και 35 ετών, που θα παραλάμβαναν σκληρό ναρκωτικό σε ... ραφές παντελονιού.

Η ηρωίνη, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, δεν ήταν τυλιγμένη σε κάποιες συσκευασίες που βρίσκονταν μέσα στα ρούχα- όπως γινόταν μέχρι τώρα σε ανάλογες περιπτώσεις- αλλά «ενσωματωμένη» στις ραφές της ζώνης σε δύο τζιν παντελόνια, το ένα εκ των οποίων ...ολοκαίνουριο.

Παρά το γεγονός ότι οι δράστες είχαν κάνει πολύ καλή δουλειά, ανάλογη ήταν και η «απάντηση» από την πλευρά των υπαλλήλων της φυλακής, που εντόπισαν το ναρκωτικό και πέρασαν χειροπέδες στους δύο άνδρες, στα χέρια των οποίων θα κατέληγαν οι ουσίες.