Κρήτη: Συγκλονιστικό ξέσπασμα της μάνας του νεαρού που χαροπαλεύει

Κρήτη: Συγκλονιστικό ξέσπασμα της μάνας του νεαρού που χαροπαλεύει

"Το παιδί μου τώρα και το άλλο παιδί χαροπαλεύουν. Τους πέταξαν στο γκρεμό λες και ηταν σκυλιά. Και οι χειρότεροι εγκληματίες να ήταν δεν άξιζαν αυτή την τύχη".

Αυτά ήταν τα λόγια της μητέρας του 19χρονου νεαρού που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ μετά τη μοιραία καταδίωξη στην παραλιακή λεωφόρο του Ηρακλείου.

Η ίδια δεν μπορεί να πιστέψει το κακό που χτύπησε την πόρτα του σπιτιού της. Δεν μπορεί να πιστέψει πως απο τη μια στιγμή στην άλλη το παλικάρι της βρέθηκε να παλεύει για τη ζωή του στην εντατική. Όπως αναφέρει ζήτησε να βρίσκεται υπό την επήρρεια κατασταλτικών γιατί διαφορετικά δεν μπορεί να διαχειριστεί τον Γολγοθά που ανεβαίνει και τις δύσκολες ώρες έξω από την ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ.

Η ίδια μιλώντας σε εκπομπή του ράδιο Κρήτη οργισμένη για τις πληροφορίες που διαρρέουν αναφορικά με την υπόθεση. Το παιδί μου παλεύει για τη ζωή του και εκείνοι έχουν το θράσσος να λένε ότι έκανε επικίνδυνους ελιγμούς με το μηχανάκι και ότι είχε κλέψει. Δίνει τη δική του μάχη και αυτοί λένε τέτοια πράγματα. Ας πάνε να πιάσουν τους εγκληματίες και όχι να τα βάζουν με 15χρονα και 18χρονα συμπληρώνει η ίδια.

Διαβάστε επίσης:

Μαρτυρία - σοκ για το τροχαίο με τους αστυνομικούς της ΔΙΑΣ

Συνελήφθησαν οι δύο αστυνομικοί της ΔΙΑΣ με εντολή εισαγγελέα

Τραυματίες έφηβοι μετά από καταδίωξη στην παραλιακή