«ΠΑΜΕ» ενάντια της κυβερνητικής πολιτικής

Συλλαλητήριο, με μαζική συμμετοχή, κατά της κυβερνητικής πολιτικής στα εργασιακά...

Συλλαλητήριο, με μαζική συμμετοχή, κατά της κυβερνητικής πολιτικής στα εργασιακά, στην υγεία και στην οικονομία διοργάνωσε το ΠΑΜΕ, στο άγαλμα του Βενιζέλου, στο πλαίσιο της πανελλαδικής ημέρας δράσης.

Στη συγκέντρωση κεντρικός ομιλητής ήταν ο Φώτης Μαραντζίδης, μέλος της τοπικής γραμματείας Θεσσαλονίκης του ΠΑΜΕ, ενώ μίλησαν, επίσης, ο πρόεδρος των εργαζομένων στην ΕΛΕΝΙΤ, που βρίσκονται σε απεργιακές κινητοποιήσεις διεκδικώντας δεδουλευμένα, Βασίλης Παπαδόπουλος, ο Στέλιος Μπαρμπαλέξης από την Πανελλήνια Αντιμονοπωλιακή Συσπείρωση Επαγγελματιών και η Σοφία Παρασκευά, από το Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών.

Οι διαδηλωτές με σύνθημα «Αντεπίθεση στο δρόμο της ρήξης και της ανατροπής. Όχι στην κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων» πορεύτηκαν στους κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης και επέστρεψαν στο άγαλμα του Βενιζέλου.

Στο πλαίσιο της ημέρας δράσης πραγματοποιήθηκαν από το πρωί συγκεντρώσεις στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης, στον ΟΑΕΔ και στις Σχολές Μαθητείας του, καθώς και στον τερματικό σταθμό του ΟΑΣΘ, στον Σιδηροδρομικό Σταθμό. Επίσης πραγματοποιήθηκαν εξορμήσεις σε χώρους δουλειάς, όπου γινόταν κάλεσμα για συμμετοχή στο συλλαλητήριο, αλλά και στην απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στις 23 Φεβρουαρίου.