Λάρισα: Διαπραγματεύσεις με τον εισαγγελέα στο μπλόκο των αγροτών

Λάρισα: Διαπραγματεύσεις με τον εισαγγελέα στο μπλόκο των αγροτών

Εμπλοκή στο θέμα του πανθεσσαλικού μπλόκου των αγροτών έχει προκύψει από αργά το μεσημέρι, καθώς αστυνομικές δυνάμεις σταμάτησαν το κομβόι των τρακτέρ, στην παλαιά εθνική οδό Λάρισας- Αθηνών, περίπου 200 μέτρα, πριν από τον κόμβο της Νίκαιας, που ήταν και ο αρχικός προορισμός των αγροτών επί της ΠΑΘΕ.

Με την παρουσία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων, πέντε διμοιριών των ΜΑΤ και εισαγγελέα βρίσκονται σε εξέλιξη διαπραγματεύσεις, καθώς οι αγρότες επιμένουν να παρατάξουν τα τρακτέρ τους εκατέρωθεν της εθνικής οδού, στο ύψος του κόμβου της Νίκαιας, όπως ήταν ο σχεδιασμός, ενώ από τις Αρχές αυτό το ενδεχόμενο δεν φαίνεται να ευνοείται.

Η διαπραγμάτευση βρίσκεται σε εξέλιξη, με τους αγρότες να ζητούν να μειωθεί η απόσταση από το αρχικό σημείο κατά περίπου 50 μέτρα, ενώ αναμένεται να υπάρξει και συνεδρίασή τους προκειμένου να αποφασίσουν τα επόμενα βήματα, σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις. Εντυπωσιακή σε κάθε περίπτωση είναι η συμμετοχή, στη σημερινή κινητοποίηση, των τρακτέρ, που είναι αρκετές εκατοντάδες.