Ρόδος: Την πολιορκούσε 10 χρόνια... και τον πήγε στα δικαστήρια

Ρόδος: Την πολιορκούσε 10 χρόνια... και τον πήγε στα δικαστήρια

Την πολιορκούσε δέκα χρόνια, δεν άντεξε άλλο και τον πήγε στα δικαστήρια.

Η γυναίκα προσέφυγε στη δικαιοσύνη και ζήτησε την προστασία της προσωπικότητάς της, μετά τη μαζική αποστολή sms και όχι μόνο, από συνάδελφό της, που δήλωνε αθεράπευτα ερωτευμένος μαζί της. Παρά τις αντιρρήσεις της και τις συστάσεις εισαγγελικών λειτουργών, ο πρωταγωνιστής της υπόθεσης, δεν σταμάτησε να την πολιορκεί επί μία 10ετία.

Κατά τη διάρκεια της απολογίας του, στο μονομελές Πρωτοδικείο του νησιού, υποσχέθηκε ότι δεν θα ξαναενοχλήσει τη συνάδελφό του και παραδέχτηκε όλα όσα του καταλογίζει. Σύμφωνα με τη rodiaki.gr, η δεσποινίδα είχε ζητήσει με πολυσέλιδη αίτησή της, να διαταχθεί ο συνάδελφός της να απέχει από κάθε μελλοντική ενέργεια που συνεπάγεται την προσβολή της προσωπικότητάς της, να σταματήσει να διεισδύει στην οικογενειακή, κοινωνική και επαγγελματική της ζωή και να απειληθεί με κράτηση 3 μηνών και χρηματικό πρόστιμο ύψους 1.500€, για κάθε μελλοντική παράβαση της δικαστικής απόφασης.

Στην αίτηση της, τόνιζε ότι ο κατηγορούμενος της έστελνε καθημερινά μηνύματα στο κινητό τηλέφωνο, πολλά από τα οποία είχαν προσβλητικό περιεχόμενο. Ο πρωταγωνιστής της υπόθεσης ζήτησε συγγνώμη, υποσχέθηκε πως όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν και πως δεν πρόκειται να την απασχολήσει μελλοντικά...