Βρέθηκαν τα στοιχεία της 11χρονης-Η τραγική ιστορία του κοριτσιού

Βρέθηκαν τα στοιχεία της 11χρονης-Η τραγική ιστορία του κοριτσιού

Ταυτοποιήθηκαν έπειτα από μία εβδομάδα τα στοιχεία ταυτότητας του άτυχου 11χρονου κοριτσιού, που παρασύρθηκε από λεωφορείο και έχασε τη ζωή του.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το κοριτσάκι λεγόταν Μαργαρίτα Νικόλοβα και όχι Στέφκα Μλαντένοβα, όπως πίστευαν αρχικά.

Το άτυχο αγγελούδι έπεσε πάνω σε λεωφορείο, με το ποδήλατό του, στην οδό Λαγκαδά και επί επτά ολόκληρες ημέρες η σορός του παραμένει στο νεκροτομείο της Θεσσαλονίκης, αφού υπήρχε, μέχρι σήμερα, η εκκρεμότητα με τα πραγματικά στοιχεία ταυτότητας.

Με την ταυτοποίηση του ονόματος ήρθε επίσης στο φως η τραγική ιστορία της μικρής Μαργαρίτας.

Γεννήθηκε στη Σόφια το 2001, αλλά οι γονείς της την εγκατέλειψαν στα χέρια των παππούδων της. Σύμφωνα με την Αστυνομία ο παππούς της, πριν πεθάνει, έβγαλε στη Βουλγαρία διαβατήριο με τη φωτογραφία της μικρής, αλλά με ψεύτικα στοιχεία και με το ονοματεπώνυμο ενός άλλου κοριτσιού, της Στέφκα Μλαντένοβα. Ο παππούς της μικρής φέρεται ότι έδωσε χρήματα στη μητέρα της Μλαντένοβα, προκειμένου να εκδοθεί το διαβατήριο στο όνομα της εγγονής του.

Η γιαγιά, που ζούσε τα τελευταία 4 χρόνια με την εγγονή της στη Θεσσαλονίκη, εμφανίστηκε σήμερα στο προξενείο της Βουλγαρίας και αποκάλυψε ότι είχε εκδοθεί το πλαστό διαβατήριο.

Διαβάστε επίσης:

Θεσσαλονίκη: Έχασε τη μάχη το 11χρονο κοριτσάκι

Συγκλονιστικό: Κανένα ενδιαφέρον για τη σορό της 11χρονης