Με... security οι Κυριακάτικες Λειτουργίες στο Ηράκλειο!

Παρουσία ανδρών εταιρείας security πραγματοποιούνται πλέον...

Παρουσία ανδρών εταιρείας security πραγματοποιούνται πλέον τις Κυριακές οι λειτουργίες στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Μηνά καθώς η προσέγγιση σ' αυτόν έχει γίνει φόβος και τρόμος για τους πιστούς λόγω της δράσης στον περίβολο του επαιτών και μικροαπατεώνων που καραδοκούν για να αρπάξουν τσάντες και πορτοφόλια.

Το θράσος όλων αυτών των ατόμων που μαζεύονται καθημερινά έξω από τον Άγιο Μηνά, λειτουργώντας πλέον ως επαγγελματίες κι όχι επειδή θέλουν να εξασφαλίσουν χρήματα για ένα κομμάτι ψωμί, είναι τόσο μεγάλο που όταν τελούνται μυστήρια, όπως γάμοι και βαπτίσεις, προσποιούνται τους καλεσμένους, αρπάζουν τα δώρα και γίνονται καπνός.

Δεν διστάζουν ακόμα και τις σακούλες με τα πρόσφορα να αρπάξουν ώστε να αφαιρέσουν από το εσωτερικό τους τα χρήματα που έχουν βάλει οι πιστοί και μετά σαν να μην τρέχει τίποτα επιστρέφουν μόνο τα πρόσφορα στην εκκλησία.

Οι ιερείς του Ναού κάποιες φορές δέχονται και απειλές για να τους δώσουν χρήματα ενώ είναι αξιοσημείωτο το γεγονός του ότι όταν προσκαλούν όσους επαιτούν στο συσσίτιο της Ενορίας δεν πάνε αφού στόχος τους είναι μόνο τα χρήματα.

Πηγή: Goodnet.gr