Πορεία συμπαράστασης στους απεργούς πείνας

Μήνυμα ελήφθη! Το κάλεσμα των 250 απεργών μεταναστών προς τους αλληλέγγυους...

Μήνυμα ελήφθη! Το κάλεσμα των 250 απεργών μεταναστών προς τους αλληλέγγυους για συμμετοχή σε κινητοποίηση σήμερα Παρασκευή, έτυχε θετικής αποδοχής. Έτσι, στις 17:00 το απόγευμα, έχει προγραμματιστεί πορεία συμπαράστασης με σημείο συγκέντρωσης το Μουσείο και κατεύθυνση το υπουργείο Εσωτερικών.


Το μήνυμα-κάλεσμα ελήφθη κατά την συνέλευση των απεργών. Το κείμενο που εξέδωσαν έχει ως εξής:
«Εμείς οι απεργοί πείνας από την συνέλευσή μας της 22ης μέρας απεργίας, καλούμε σε κινητοποίηση, την Παρασκευή 18-2, το απόγευμα στις 5:00μμ.

Θα θέλαμε να γίνει η συγκέντρωση δίπλα μας, στην πλατεία του Μουσείου, και η πορεία να κατευθυνθεί στο Υπουργείο Εσωτερικών, εκεί που βρίσκονται οι υπεύθυνοι για την εκμετάλλευση που δεχόμαστε τόσα χρόνια, αυτοί που τώρα με την αδιαλλαξία τους θα μας στείλουν σε λίγες μέρες στο θάνατο.

Καλούμε κάθε αλληλέγγυο άνθρωπο να ανταποκριθεί στο κάλεσμά μας και κάθε αλληλέγγυα συλλογικότητα να το μεταφέρει με την σειρά της στη δημόσια ζωή.
Όλοι και όλες να βαδίσουν και να φωνάξουν ενωμένοι, για την νίκη του αγώνα μας, για την δικαίωση όσων τον πίστεψαν, για να παύσει η εκμετάλλευση και η βαρβαρότητα.

Παρόλο που δεν θα βρισκόμαστε ανάμεσά σας, θα είναι όμως το μυαλό και η ψυχή μας δίπλα σας, διότι αυτά ακόμα είναι ακμαία. Την νίκη θα την φέρουν η ενότητα και η πίστη σε αυτήν».