Οι πέντε διάδοχοι της συμμορίας με τις Porsche

Τους πέντε διαδόχους της συμμορίας με τις Porsche, που είχε γεμίσει με κόκα...

Τους πέντε διαδόχους της συμμορίας με τις Porsche, που είχε γεμίσει με κόκα τα σαλόνια της κοσμικής Αθήνας, είχε βάλει στο στόχαστρό της η Δίωξη Ναρκωτικών.

Πρόκειται για άτομα τα οποία οι άντρες της ΕΛ.ΑΣ. αντίκρισαν για πρώτη φορά όταν είχαν αναλάβει την εξιχνίαση της αδίστακτης συμμορίας που είχε στα καρνέ της τα μεγαλύτερα ονόματα της showbiz.

Οι πληροφορίες που είχαν συγκεντρώσει οι άντρες της Δίωξης Ναρκωτικών κάνουν λόγο ότι οι πέντε διάδοχοι μετά από την εξαφάνισή τους όταν έσκασε η «βόμβα» της εξάρθρωσης της συμμορίας, έχουν ξεκινήσει και πάλι τις παλιές τους συνήθειες πουλώντας κόκα σε γνωστά clubs στο κέντρο της Αθήνας και στα νότια προάστια.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της καθημερινή εφημερίδα, κάθε Πέμπτη όμως, σε διάφορα σημεία της Αττικής, οι αστυνομικοί τους έβλεπαν να συναντιούνται με τα «delivery boys» της σπείρας και να παραλαμβάνουν το «πράγμα» (επί πληρωμής φυσικά) και τους φωτογράφιζαν.

Το συμπέρασμα στο οποίο είχαν καταλήξει οι αστυνομικοί της Δίωξης ήταν πως οι πέντε καλοντυμένοι νεαροί μάλλον είχαν «εμπορική» σχέση με τη συμμορία. Για τον λόγο αυτό οι αστυνομικοί δεν έκαναν κάποια κίνηση για να τους «δέσουν», γιατί τους ενδιέφερε το κυρίως κομμάτι της σπείρας και όχι τόσο οι «πελάτες», όπως νόμιζαν για τα πέντε άτομα μέχρι τότε.

Κατά την πορεία των ερευνών όμως, διαπίστωσαν πως οι πέντε νεαροί αποτελούσαν μάλλον ένα αυτόνομο κύκλωμα, το οποίο προμηθευόταν μεγάλες ποσότητες κόκας από τη συμμορία με τις Porsche.

Το γεγονός αυτό κέντρισε στη συνέχεια το ενδιαφέρον των αστυνομικών, οι οποίοι ξεκίνησαν παράλληλη παρακολούθηση των πέντε νεαρών, που σε εκείνη τη συγκεκριμένη φάση των ερευνών θα πρέπει να χαρακτηριστεί χαλαρή, διότι την περίοδο εκείνη άλλο ήταν το μεγάλο «ψάρι».

Πηγή: www.gossip-tv.gr