"Χειροπέδες" για μαστροπεία

Στα χέρια της αστυνομίας βρέθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής στην Καλαμάτα τρεις Ρουμάνες...

Στα χέρια της αστυνομίας βρέθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής στην Καλαμάτα τρεις Ρουμάνες, ηλικίας 40, 35 και 20 ετών, που φέρονται να εμπλέκονται σε κύκλωμα μαστροπείας. Η 40χρονη κατηγορείται για μαστροπεία ενώ οι άλλες δύο για πορνεία.

Συγκεκριμένα η 40χρονη μαζί με ένα 51χρονο επίσης υπήκοο Ρουμανίας, που είναι ζευγάρι και διαμένουν σε διαμέρισμα στην Καλαμάτα, προήγαγαν στη πορνεία κατ' επάγγελμα και από κερδοσκοπία, μέσα στο σπίτι τους, γυναίκες ομοεθνείς τους.

Η σύλληψη έγινε όταν αστυνομικός προφασιζόμενος τον πελάτη πήγε στο σπίτι της 40χρονης και συμφώνησε μαζί της αντί του χρηματικού ποσού των 50 ευρώ, το οποίο έλαβε και είχε προσημειωθεί, να έλθει σε σεξουαλική επαφή με μία από τις δύο γυναίκες που βρίσκονταν εκεί.

Όταν ο αστυνομικός αποσύρθηκε στο δωμάτιο με τη γυναίκα, αποκάλυψε την ταυτότητα του και από κοινού με αστυνομικούς που περίμεναν απ' έξω συνέλαβαν τις τρεις γυναίκες.

Σε έρευνα που ακολούθησε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το προσημειωμένο χαρτονόμισμα των 50 ευρώ, προφυλακτικά, καθώς και δέκα (10) cd εικόνας με ερωτικό περιεχόμενο.

Ο 51 χρόνος σύντροφος της 40χρονης απουσίαζε από το σπίτι και αναζητείται.