ΕΛΛΑΔΑ

Θεσπρωτία: Τα μπλόκα της ΕΛ.ΑΣ. για τους Αλβανούς δραπέτες (pics)

Θεσπρωτία: Τα μπλόκα της ΕΛ.ΑΣ. για τους Αλβανούς δραπέτες (pics)

«Ζήτημα τιμής» θεωρούν οι Αστυνομικοί τη σύλληψη των αδίστακτων Αλβανών δραπετών των φυλακών Τρικάλων, που μέσω της Φιλιππιάδας πέρασαν στη Λάκκα Σούλι, από εκεί στον Αχέροντα και αυτή τη στιγμή καταζητούνται σε όλη τη Θεσπρωτία και μέρος του Νομού Πρέβεζας.

Το atpreveza.gr, βρέθηκε στον ποταμό Αχέροντα, στο Γαρδίκι, τη Γλυκή, την Παραμυθιά και τα λοιπά χωριά της Θεσπρωτίας, καταγράφοντας την κινητοποίηση και τα μπλόκα της Αστυνομίας για τον εντοπισμό των δύο επικίνδυνων κακοποιών.

Χαρακτηριστικό είναι πως στην περιοχή έχουν φτάσει ειδικά εκπαιδευμένοι Αστυνομικοί, με «μπροστάρηδες» στην όλη επιχείρηση τους άνδρες των ΕΚΑΜ.
Στην επιχείρηση μετέχουν και άνδρες του Λιμενικού Σώματος και των ειδικών δυνάμεων του Λιμενικού, οι οποίοι «χτενίζουν» τη θαλάσσια περιοχή από την Αμμουδιά μέχρι και την Σαγιάδα.

Μπλόκα έχουν στηθεί σε πολλά σημεία στην περιοχή, από τον κάμπο του Φαναρίου, τη Γλυκή, την Εγνατία Οδό και την Παραμυθιά, μέχρι και τα ελληνοαλβανικά σύνορα, με τους Αστυνομικούς να είναι εξοπλισμένοι και έτοιμοι για «μάχη». Τις έρευνες συνδράμει ελικόπτερο της Αστυνομίας.