ΕΛΛΑΔΑ

Ουρανία Μιχαλολιάκου: Χρυσαυγίτες θυσιαστείτε για το κόμμα

Ουρανία Μιχαλολιάκου: Χρυσαυγίτες θυσιαστείτε για το κόμμα

Να θυσιαστούν για την Χρυσή Αυγή καλεί η κόρη του Νίκου Μιχαλολιάκου «τους λίγους που γνωρίζουν πολύ καλά ποιοι είναι».

Η 25χρονη Ουρανία Μιχαλολιάκου που είναι από τις επικεφαλής στο Μέτωπο των Γυναικών της Οργάνωσης και έχει προσαχθεί για ξυλοδαρμό μεταναστών στην Πειραιώς κατά τη διάρκεια μοτοπορείας Χρυσαυγιτών δημοσίευσε σε blog της Χρυσής Αυγής ένα κείμενο στο οποίο επιχειρεί να συσπειρώσει τα παλαιά μέλη του κόμματος που μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα και τις αποκαλύψεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας έχουν αρχίσει να εξαφανίζονται.

Στο κείμενό της μάλιστα αναφέρεται στην "Αγία ιδεολογία της Χρυσής Αυγής για την οποία αξίζει να πεθάνει κανείς χωρίς να περιμένει αναγνώριση".

«Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ο Αγώνας είναι μία αυτοτελής ενέργεια και ύπαρξη. Η δικαίωση είναι κάτι προαιρετικό το οποίο όσοι είχαν την τύχη να το γευθούν τότε είναι τυχεροί» λέει.

520

«Αναρρωτήσου αν είσαι έτοιμος να πεθάνεις για αυτά που πιστεύεις χωρίς να γίνεις ήρωας με δόξες και τιμές. Μένοντας έναν ανώνυμος νεκρός του Αγώνα. Αναρωτήσου πόσα είσαι έτοιμος να θυσιάσεις και πόσα ουσιαστικά έχεις να χάσεις. Αναρωτήσου μέχρι που είσαι διατεθειμένος να φτάσεις. Εσείς οι λίγοι ξέρετε ακριβώς τι εννοώ. Αναρρωτήσου αν μπορείς να τα χάσεις όλα για όλα για μια ιδέα. Απλά αναρωτήσου και διάλεξε. Μπορείς να είσαι ένας από εμάς; Μπορείς να ζεις μόνο για μια Ιδέα; Εγώ μπορώ. Εμείς μπορούμε. Εσύ;» αναφέρει μεταξύ άλλων στο κείμενό της.

Διαβάστε επίσης:

Δεν αποκαλύπτουν σε ποιες φυλακές θα μεταφερθεί ο Ρουπακιάς

Βίντεο: Νυχτερινές ασκήσεις διαβίωσης των ταγμάτων εφόδου της ΧΑ

«Άρον άρον» έκλεισαν τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην Ιεράπετρα

Μπαρμπαρούσης: Όσο μας χτυπούν τόσο σκληραίνουμε (βίντεο)

Μέτωπο κατά του ναζισμού από τους πολιτικούς αρχηγούς