Ηλεία: 2 συλλήψεις, 16 εξιχνιάσεις και 4 καταζητούμενοι

Το πολλαπλό χτύπημα των διαρρηκτών τα ξημερώματα της Κυριακής στην Ηλεία...

Το πολλαπλό χτύπημα των διαρρηκτών τα ξημερώματα της Κυριακής στην Ηλεία, οδήγησε την αστυνομία λίγες ώρες μετά, να προχωρήσει σε δύο συλλήψεις, 16 εξιχνιάσεις και τέσσερις καταζητούμενους.

Οι Αρχές «έκαναν ντου» στον κάμπο της Ηλείας και άρχισαν να φέρνουν στην επιφάνεια στοιχεία και δράστες. Έτσι συνελήφθησαν δύο αθίγγανοι, από τους έξι που φέρονται να έχουν συστήσει συμμορία και δρούσαν εδώ και αρκετές εβδομάδες με ολονύχτιες εφόδους, ενώ αναζητούνται οι υπόλοιποι τέσσερις.

Τα μέλη της σπείρας είτε πρόσφατα αποφυλακίστηκαν για παρόμοιες πράξεις, είτε είναι δραπέτες, μην έχοντας επιστρέψει στη φυλακή ύστερα από άδεια.

Στην Ασφάλεια εξιχνίασαν τουλάχιστον 16 περιπτώσεις κλοπών που εμπλέκονται οι έξι δράστες. Ανάμεσά τους αυτές που έγιναν σε Λαστέϊκα, Μυρτιά, Αγ. Ηλία και Δουνέϊκα την Κυριακή, αλλά και άλλες που έγιναν στο πρώτο 15πενθήμερο του Φεβρουαρίου.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν ακόμα δύο αυτοκίνητα που χρησιμοποιούσαν οι δράστες, το ένα κλεμμένο από την Πάτρα και το άλλο, επίσης κλεμμένο, από τη Γαστούνη.

Πηγή: thebest.gr