ΠΟΕ-ΟΤΑ: 3ωρη στάση εργασίας

ΠΟΕ-ΟΤΑ: 3ωρη στάση εργασίας

«Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. στο πλαίσιο των παρεμβάσεων της και στη συνέχιση των πολύμορφων αγωνιστικών κινητοποιήσεων της ενάντια στις διαθεσιμότητες-απολύσεις, στάθηκε αρωγός από την πρώτη στιγμή στους 'μαραθωνοδρόμους' Σχολικούς Φύλακες του Νομού Θεσσαλονίκης, οι οποίοι έχοντας ξεκινήσει με τα πόδια από την Θεσσαλονίκη φτάνουν σιγά-σιγά στον τελικό τους προορισμό που είναι η Αθήνα» αναφέρει η ΠΟΕ-ΟΤΑ σε ανακοίνωσή της και συνεχίζει:

 

«Προκειμένου στην τελική ευθεία αυτής της 'μαραθώνιας' διαδρομής τους να βρίσκονται μαζί τους ΟΛΟΙ οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, η Εκτελεστική Επιτροπή της Ομοσπονδίας αποφάσισε την προκήρυξη 3ωρης παναττικής στάσης εργασίας, από τις 10.00 το πρωί έως τη 1.00 το μεσημέρι την Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013. Απευθύνει πρόσκληση σε όλους τους εργαζόμενους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση να συμπορευθούν μαζί με τους Σχολικούς Φύλακες στον τελικό προορισμό τους που είναι η Βουλή.

Αφετηρία της πορείας των Σχολικών Φυλάκων και των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση θα είναι το Ραδιομέγαρο της Ε.Ρ.Τ. (Μεσογείων 434-Αγία Παρασκευή) στις 10.00 το πρωί, από όπου θα συμπορευτούμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ προς την Πλατεία Συντάγματος.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. καλεί όλους τους εργαζόμενους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση της Περιφέρειας Αττικής να συμμετέχουν μαζικά στην 3ΩΡΗ ΠΑΝΑΤΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ (10.00 έως 13.00) την Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013 και να συμπορευτούμε από την Ε.Ρ.Τ. μέχρι την Πλατεία Συντάγματος για να στείλουμε το μήνυμα κατά των διαθεσιμοτήτων- απολύσεις. Θα αγωνιστούμε μέχρι την ανατροπή των σχεδίων της μνημονιακής κυβέρνησης και έως οι διαθεσιμότητες-απολύσεις μείνουν στα χαρτιά» τονίζει η ΠΟΕ-ΟΤΑ.