ΣΟΚ στην Κρήτη: Ερωτικές συνευρέσεις μέσα σε εκκλησάκι

ΣΟΚ στην Κρήτη: Ερωτικές συνευρέσεις μέσα σε εκκλησάκι

Ξέφραγο αμπέλι έχει καταντήσει το μικρό νησάκι της Ντίας που έχει παραδοθεί στο έλεος της αδιαφορίας των αρμόδιων αρχών. Οι φθορές στις υποτυπώδεις υποδομές των ψαράδων ακόμα και η βεβήλωση του ιερού ναού της Αναλήψεως του Σωτήρα είναι μόνο μερικά δείγματα της ανεξέλεγκτης κατάστασης που επικρατεί.


Πήγαν να καθαρίσουν την εκκλησσία και άκουσον άκουσον μέσα στην εκλησσία βρήκαν χρησιμοποιημένα προφυλακτικά. Είναι ένα αίσχος έχουμε ξεφύγει πέρα από κάθε όριο αναφέρει αγαντισμένος στην τηλεόραση Κρήτη TV ο πρόεδρος συλλόγου αλιέων νομού Ηρακλείου Μανώλης Ματζαράκης, πρόεδρος συλλόγου αλιέων νομού Ηρακλείου, σύμφωνα με το prismanews.gr

Όπως καταγγέλουν ψαράδες και Ηρακλειώτες που συμβάλουν για τις εργασίες συντήρησης στη Ντία την ώρα που εκείνοι προσπαθούν να προστατεύσουν τις υποδομές υπάρχουν άλλοι που μετατρέπουν το νησί σε ... κέντρο διερχομένων χωρίς κανένα σεβασμό. Ταυτόχρονα οι αρμόδιοι κλείνουν τα μάτια απέναντι στα προβλήματα που υπάρχουν με το αίτημα της κατασκευής της μεγάλης εξέδρας να έχει πέσει στο κενό και την μικρή εξέδρα που εξυπηρετεί όλα τα σκάφη που προσεγγίζουν στο νησί ήδη να παρουσιάζει προβλήματα.