Δεν φαντάζεστε τι έκανε για να δει ποιος της κλέβει τα λουλούδια!

Δεν φαντάζεστε τι έκανε για να δει ποιος της κλέβει τα λουλούδια!

Ούτε μία ούτε δυο αλλα πολλές περισσότερες φορές ιδιοκτήτρια ιχθυοπωλείου έπεσε θύμα κλοπής λουλουδιών απο το παρτέρι που διατηρεί στην είσοδο του καταστήματος της στη Θεσσαλονίκη. Τη μέρα έφτιαχνε το παρτέρι, το βράδυ πήγαινε κάποιο ''μαγικό'' χέρι και το άδειαζε.

Απηύδησε η ιδιοκτήτρια και έβαλε τα ..μεγάλα μέσα για να ανακαλύψει ποιος είναι ο επίμονος κλέφτης.

Αγόρασε λοιπόν και έστησε κάμερα στην είσοδο του ιχθοπωλείου της, στραμμένη προς το παρτέρι και όχι όπως συνηθίζεται στο εσωτερικό του καταστήματος όπως αναφέρει το seleo.gr

'Λαβράκι' φαίνεται πως έπιασε η ιδιοκτήτρια καθώς διαπίστωσε με τα ίδια της τα μάτια, πως μια ξανθιά γυναίκα (την οποία βλέπετε στην εικόνα) είναι αυτή που τα βράδια 'μαδάει' τα λουλούδια της. Στη συνέχεια ανέβασε εικόνα απο το βίντεο στην προσωπική της σελιδα στο facebook όπου και απέσπασε ποικίλα σχόλια, τόσο κατακραυγής προς την εν λόγω κυρία, αλλά και χιουμοριστικά σχόλια για την πρωτοποριακή πρωτοβουλία της να εγκαταστήσει κάμερα σε παρτέρι.

Δείτε την εικόνα που ανήρτησε η ιδιοκτήτρια του ιχθυοπωλείου, σχολιάζοντας:

“Η υπομονή μου εξαντλήθηκε! Η κυρία να επιστρέψει τα κλεμμένα''.
Ακόμη, ευκαιρίας δοθείσης, αναφέρθηκε και σε κάποια 'καλά παιδάκια' τα οποία κάνουν ζημίες στον αύλειο χώρο του καταστήματος της.


Seleo.gr News