Πάτρα: Φωνή απόγνωσης από τον πατέρα του μικρού Παναγιώτη

Πάτρα: Φωνή απόγνωσης από τον πατέρα του μικρού Παναγιώτη

Νέα στοιχεία φέρνει στο φως ο «Ημερήσιος της Αχαϊας» που μίλησε με τον πατέρα του μικρού Παναγιώτη Ντάτσικα που αναζητείται μέσω (και) της Ιντερπόλ.


Ο Παναγιώτης Ντάτσικας από την Πάτρα είναι ένα από τα τέσσερα Ελληνόπουλα που βρίσκονται στη λίστα της Ιντερπόλ με τα αγνοούμενα παιδιά. Γεννήθηκε στις 08 Σεπτεμβρίου 2006 στην Πάτρα κι εξαφανίστηκε το 2010.

Ο πατέρας μιλάει αποκλειστικά στον «Ημ» κι αποκαλύπτει τον τρόπο με τον οποίο το παιδί του έγινε άφαντο, υποστηρίζοντας ότι η αδελφή της πρώην γυναίκας του ήταν εκείνη που παρακίνησε τη μάνα του παιδιού να «υφαρπάξει» τον μικρό Παναγιώτη μεταφέροντάς τον αρχικά στο Βέλγιο κι εν συνεχεία κάπου στην Αίγυπτο.

Η σύζυγός μου είναι βελγικής καταγωγής. Η σχέση μας δεν πήγαινε καλά. Μια νύχτα το 2010 σηκώθηκε κι έφυγε από το σπίτι και πήρε μαζί της και το παιδί" λέει ο Παναγιώτης Ντάτσικας.

Σύμφωνα με τα όσα αφηγείται, επικοινώνησαν κάποια στιγμή μαζί και του είπε ότι βρίσκεται στην Αίγυπτο και πως δεν θα ξαναδεί το παιδί. Έκτοτε ξεκίνησε έρευνες κι έφτασε μέχρι την ιντερπολ ελπίζοντας να ξαναδεί το παιδί του.

Πηγή: dete.gr