Ξάνθη: Θρίλερ με έγκυο που βρέθηκε νεκρή σε οικισμό τσιγγάνων

Ξάνθη: Θρίλερ με έγκυο που βρέθηκε νεκρή σε οικισμό τσιγγάνων

Νεκρή μέσα στο σπίτι της εντοπίστηκε έγκυος γυναίκα στον οικισμό των τσιγγάνων στην Ξάνθη, την ώρα που αστυνομικοί πραγματοποιούσαν έρευνες στον οικισμό...


Η άτυχη γυναίκα, ο θάνατος της οποίας σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες αποδίδεται σε παθολογικά αίτια, εντοπίστηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της από την αδελφή της η οποία και ειδοποίησε τις Αρχές.

Το πτώμα της εγκύου μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚ.ΑΒ. στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της, σύμφωνα με το thrakitoday.com.

Την ώρα που διαπιστώθηκε ο θάνατός της ισχυρές αστυνομικές Δυνάμεις βρίσκονταν στην περιοχή του Δροσερού, στο πλαίσιο εκτεταμένης επιχείρησης της ΕΛ.ΑΣ. στον οικισμό των τσιγγάνων.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ΜΑΤ, ομάδες ΟΠΚΕ και άνδρες της Ασφάλειας κάνουν φύλλο και φτερό των οικισμό αναζητώντας παραβατικές και έκνομες δραστηριότητες. Παρουσία ειδικά εκπαιδευμένου σκύλου διεξάγονται έρευνες για ναρκωτικά, ενώ περιπολικά της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης βρίσκονται στις εισόδους του οικισμού, πραγματοποιώντας ελέγχους σε όλα τα διερχόμενα οχήματα.

Στην κεντρική πλατεία του Δροσερού βρίσκονται παρατεταγμένες δύο διμοιρίες των ΜΑΤ και ένα πυροσβεστικό όχημα. Άνδρες του Τμήματος Ασφαλείας με τη συνδρομή δικαστικών αρχών πραγματοποιούν ελέγχους στα σπίτια των κατοίκων.