Με νέα προϊόντα η ΜΕΒΓΑΛ στην Αnuga 2013

Με νέα προϊόντα η ΜΕΒΓΑΛ στην Αnuga 2013
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Εντυπωσιακή ήταν η παρουσία της βιομηχανίας γάλακτος ΜΕΒΓΑΛ σε μία από τις πιο φημισμένες εκθέσεις τροφίμων παγκοσμίως. 

 

Φέτος η ANUGA διοργανώθηκε στην Κολωνία της Γερμανίας μεταξύ 5 και 9 Οκτωβρίου και υποδέχτηκε 155.000 επισκέπτες από 187 χώρες. Η ΜΕΒΓΑΛ, με την ευκαιρία της σημαντικής αυτή διοργάνωσης, παρουσίασε μία σειρά νέων προϊόντων τόσο στην κατηγορία των τυροκομικών: κύβοι φέτας με ελαιόλαδο και μυρωδικά του Αιγαίου, όσο και στην κατηγορία των γιαουρτιών: ελληνικό στραγγιστό γιαούρτι, συνδυασμένο με φυσικά φρούτα σε ξεχωριστό τμήμα, με τη συνοδεία τραγανής granola. Τα νέα αυτά προϊόντα  έχουν ήδη κερδίσει το ενδιαφέρον των αγοραστών του εξωτερικού και βρίσκονται στα ράφια μεγάλων αλυσίδων των ευρωπαϊκών super markets, ενώ υπάρχουν σε εξέλιξη αρκετές καινοτομίες που αναμένεται να κυκλοφορήσουν τους επόμενους μήνες.

Παράλληλα η ΜΕΒΓΑΛ είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει όλα τα αυθεντικά παραδοσιακά της προϊόντα, όπως φέτα, κατσικίσιο τυρί, μανούρι, γιαούρτια, επιδόρπια, τα οποία τους τελευταίους μήνες έχουν γίνει τάση στην παγκόσμια αγορά τροφίμων, γεγονός που αποδεικνύεται και από τον μεγάλο αριθμό ελληνικών συμμετοχών στην έκθεση, που ξεπέρασε κάθε προηγούμενη χρονιά.

Τόσο τα προϊόντα όσο και η παρουσία της ΜΕΒΓΑΛ στην ANUGA άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις στους επισκέπτες και στους συνεργάτες της εταιρείας, η οποία δραστηριοποιείται σε 30 χώρες παγκοσμίως και έχει ήδη εδραιωθεί λόγω της υψηλής ποιότητας και διατροφικής αξίας των προϊόντων της.

PHOTO GALLERY