Βίντεο: Καλοντυμένη γυναίκα έκλεψε ηλικιωμένο στο λεωφορείο

Βίντεο: Καλοντυμένη γυναίκα έκλεψε ηλικιωμένο στο λεωφορείο

Απίστευτο θράσος είχε μια καλοντυμένη γυναίκα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης το μεσημέρι της Τετάρτης.

Η ευπαρουσίαστη νεαρή επιβιβάστηκε σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ, της γραμμής 83 και αμέσως έθεσε σε εφαρμογή το σχέδιό της. Πλησίασε έναν ηλικιωμένο, ο οποίος στηριζόταν σε πατερίτσες, του άρπαξε τα χρήματα και έγγραφα από την τσέπη του και πολύ γρήγορα άρχισε η ίδια να φωνάζει: "Με χτυπάει, με χτυπάει!".

Η γυναίκα συνέχισε να μιλά έντονα και άρχισε να βρίζει ακόμη και τον οδηγό, ο οποίος φαίνεται πως αιφνιδιάστηκε και άνοιξε την πόρτα σύμφωνα με το thesstoday

Τότε η νεαρή τράπηκε σε φυγή. Αρχικά οι επιβάτες σχημάτισαν την εντύπωση πως υπήρξε επεισόδιο μεταξύ του ηλικιωμένου και της νεαρής, αλλά όταν κατάλαβαν τι συνέβη ήταν αργά.

Στο σημείο έσπευσαν φύλακες της εταιρείας security με την οποία συνεργάζεται ο ΟΑΣΘ, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, καθώς ο ηλικιωμένος αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, καθώς και αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης, οι οποίοι με την περιγραφή των χαρακτηριστικών της νεαρής άρχισαν να αναζητούν μια καλοντυμένη γυναίκα με κόκκινα μαλλιά. Ευτυχώς, ο ηλικιωμένος συνήλθε γρήγορα από το σοκ και δεν έπαθε κάτι χειρότερο.