ζ Hellenic Pilsener Beer…. Η Νέα Ελληνική Premium Μπίρα

ζ Hellenic Pilsener Beer…. Η Νέα Ελληνική Premium Μπίρα
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Νέα διάσταση στην απόλαυση της ελληνικής premium μπύρας φέρνει η ζ Hellenic Pilsener Beer από την Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης, η μόνη ελληνική μπύρα με 5,2 % αλκοόλ και νερό από πηγές του Παρνασσού.


Τη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου η νέα Ελληνική Premium ζ Hellenic Pilsener Beer έκανε την πρώτη επίσημη εμφάνισή της.

Το event πραγματοποιήθηκε στον χώρο όπου ζυμώνονται οι ιδέες του σήμερα και του αύριο, στην 4η Μπιενάλε της Αθήνας, στο πρώην Χρηματιστήριο Αθηνών.

Μια εκδήλωση με πρωταγωνιστή τη μπύρα ζ που «παντρεύει» τη γεύση με την τέχνη και τη μουσική.

Την αυλαία άνοιξε ο Θανάσης Συριανός, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εzα, σε μια σύντομη και περιεκτική ομιλία τόσο για την εταιρεία όσο και για τη γέννηση της ιδέας για τη δημιουργία μιας νέας μπύρας, με ποιότητα και χαρακτηριστικά που την κάνουν να αποτελεί την σύγχρονη και ποιοτική πρόταση στην κατηγορία των premium beers.

Ο χώρος της Biennale γέμισε με εκπροσώπους των ΜΜΕ και του εμπορίου που απόλαυσαν την ζ Hellenic Pilsener Beer, συνοδεία ειδικά διαμορφωμένου μενού εμπνευσμένο από τα αρώματα και τα συστατικά της μπύρας, που δημιούργησε και επιμελήθηκε η Νομαδική Κουζίνα. Το event ολοκληρώθηκε με την απολαυστική live εμφάνιση των Penny & The Swingin' Cats που ανέβασαν τη διασκέδαση στα ύψη με την αισιόδοξη και φιλόδοξη καλλιτεχνική ματιά τους.

Χαρακτηριστικά
Περιεκτικότητα σε αλκοόλ: 5.2% vol, η οποία την διαφοροποιεί από οποιοδήποτε άλλο προϊόν της κατηγορίας της.
Χρώμα: Καστανόξανθο, λαμπερό
Συστατικά: Βύνη, Λυκίσκος, Μαγιά, Μαλτόζη, Νερό
Συσκευασίες: Μπουκάλι μη επιστρεφόμενο (ο.5l, 0.33l), Κουτί (0.33l)

PHOTO GALLERY