Τι έδειξαν οι έρευνες στη Λαμία για το κύκλωμα εμπορίας βρεφών

Τι έδειξαν οι έρευνες στη Λαμία για το κύκλωμα εμπορίας βρεφών

Φύλλο και φτερό κάνει η αστυνομία τα αρχεία του νοσοκομείου Λαμίας και του ληξιαρχείου του Δήμου Λαμιέων για να βρει τι κρύβεται πίσω από όλη αυτή την ιστορία της μικρής "Μαρίας", που έχει συγκλονίσει όλο τον κόσμο και που αποδεδειγμένα πλέον έχει γεννηθεί στο νοσοκομείο Λαμίας στις 31 Ιανουαρίου του 2009 από την 35χρονη Σάσα Ρούσεβα.

Σύμφωνα με την έρευνα που έκανε το LamiaReport στο νοσοκομείο Λαμίας και στο ληξιαρχείο του Δήμου Λαμιέων προκύπτουν στοιχεία από τα οποία φαίνεται ότι το θέμα έχει μεγάλη "ουρά", αφού τόσο ο αριθμός των γυναικών από την Βουλγαρία που γεννούσαν στη Λαμία, όσο και τα παιδιά που δόθηκαν για υιοθεσία είναι υπερβολικά μεγάλος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όπως προκύπτει από την έρευνα του LamiaReport από τις αλλοδαπές μητέρες που γεννούσαν στο νοσοκομείο Λαμίας μόνο οι Βουλγάρες έδιναν τα παιδιά τους για υιοθεσία.

Στην κάμερα του LamiaReport μίλησε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος του Δήμου ΛαμιέωνΣωτήρης Κουτσοβέλης, ο οποίος επιβεβαίωσε τα παραπάνω στοχεία.


Ο Δήμαρχος Λαμιέων Γιώργος Κοτρωνιάς τόνισε ότι οι υπάλληλοι του Δήμου λειτούργησαν άψογα στην περίπτωση της Βουλγάρας, που είναι η μητέρα της μικρής Μαρίας και ότι είχε δώσει ρητή εντολή να μην δίνουν ληξιαρχικές πράξεις με μάρτυρες, εάν δεν υπήρχαν άλλα αποδεικτικά στοιχεία.

Στη Λαμία βρέθηκε το Γερμανικό κρατικό τηλεοπτικό κανάλι ZDF με αφορμή την υπόθεση της μικρής Μαρίας που γεννήθηκε στη Λαμία, αλλά και για τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας γύρω από το κύκλωμα εμπορίας βρεφών που φέρεται να δρούσε στη Λαμία και την ευρύτερη περιοχή της Φθιώτιδας.

Το τηλεοπτικό συνεργείο του ZDF ακολούθησε τον δημοσιογράφο Δημήτρη Κωνσταντόπουλο στην έρευνα που έκανε στο ληξιαρχείο του Δήμου για τις γεννήσεις που έγιναν τα τελευταία χρόνια στη Λαμία από Βουλγάρες μητέρες.
Δείτε τι είπε στην απεσταλμένη της Γερμανικής Τηλεόρασης Ανίτα Μορδεχάι αμέσως μετά την επίσκεψη στο Δημαρχείο και το ληξιαρχείο: 

Πηγή: Lamiareport.gr