Ναύπακτος: Αυτοκίνητο παρέσυρε δύο νεαρές κοπέλες

Ναύπακτος: Αυτοκίνητο παρέσυρε δύο νεαρές κοπέλες

Αυτοκίνητο ΙΧ (κλούβα) παρέσυρε χθες το βράδυ, δυο νεαρές κοπέλες στις δεύτερες Εργατικές κατοικίες στη Ναύπακτο. Στο σημείο έφτασαν άμεσα άντρες της τροχαίας Ναυπάκτου και ασθενοφόρο όπου μετέφερε τις δύο κοπέλες στο νοσοκομείο του Μεσολογγίου.

 

Η μια εκ των δύο είναι ελαφρά τραυματισμένη και βρίσκετε στο νοσοκομείο του Μεσολογγίου, ενώ η άλλη πιο βαριά μεταφέρθηκε με τραύμα στο πόδι και στο κεφάλι στο νοσοκομείο του Ρίου, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή της.

Για τα αίτια του ατυχήματος διενεργεί έρευνα η τροχαία Ναυπάκτου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες εκτός από την ειδική μονάδα συλλογής πληροφοριών που βρίσκεται στην Αθήνα, υπάρχει και εξοπλισμός που λειτουργεί εξ αποστάσεως χωρίς να απαιτείται η παρουσία προσωπικού.

Ο εξοπλισμός τοποθετείται στους υψηλότερους ορόφους ή και στην ταράτσα των πρεσβειών και καλύπτεται με πάνελ ή κατασκευές για προστασία από τα αδιάκριτα βλέμματα.

Μια τέτοια κατασκευή από λευκά δομικά υλικά διακρίνεται και στην οροφή της αμερικανικής πρεσβείας στην Αθήνα στο παλαιό κτίριο προς την πλευρά της οδού Πέτρου Κόκκαλη που καταλήγει στη Βασιλίσσης Σοφίας.