ΠΡΟΣΟΧΗ: Ώρες ταλαιπωρίας στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ώρες ταλαιπωρίας στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας

Ώρες ταλαιπωρίας για τους οδηγούς που κατευθύνονται από την Αθήνα προς τη Θεσσαλονίκη...


Στο ύψος της Λαμίας έχει διακοπεί η κυκλοφορία στην εθνική οδό, καθώς γίνονται παρεμβάσεις, λόγω των έργων που εκτελούνται στην περιοχή.

Έτσι, από σήμερα, Τετάρτη, και έως αύριο, Πέμπτη, το βράδυ, οι αστυνομικοί εκτρέπουν την κυκλοφορία από το ύψος της διασταύρωσης των Θερμοπυλών στο 200ο χιλιόμετρο της ΝΕΟ Αθηνών- Λαμίας και την κατευθύνουν προς την παλιά εθνική οδό, μέσω Δαμάστας-Ηράκλειας, μέσα στην πόλη της Λαμίας, την οποία διασχίζει.

Στη συνέχεια, τα οχήματα κατευθύνονται και πάλι στην εθνική οδό την οποία συναντούν τέσσερα χιλιόμετρα μετά τη Λαμία, στο ύψος του κόμβου της ΒΙΠΕ και Αγ. Παρασκευής.

Τα αυτοκίνητα, τόσο στην παλιά εθνική οδό, όσο και στην πόλη, κινούνται με χαμηλές ταχύτητες και σχηματίζονται μεγάλες ουρές. Παρά τις προσπάθειες των αστυνομικών που βρίσκονται κυριολεκτικά σε κάθε σταυροδρόμι, οι δυσκολίες είναι αξεπέραστες, ενώ η υπομονή των οδηγών εξαντλείται και δίνει τη θέση της σε ένταση.

Σύμφωνα με την απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φθιώτιδας, μένει ανοιχτό το ενδεχόμενο να ανοίξει ο δρόμος πριν την εκπνοή του χρόνου, υπό την προϋπόθεση όμως ότι θα ολοκληρωθούν τα έργα και οι παρεμβάσεις που γίνονται λίγο πριν τον κόμβο της Λαμίας.

Σε ό,τι αφορά την κάθοδο, δηλαδή από Λαμία προς Αθήνα, η κυκλοφορία εξελίσσεται κανονικά, παρά το γεγονός ότι έχει μειωθεί το πλάτος της λωρίδας κυκλοφορίας.