ΕΛΛΑΔΑ

Μάχη για τη ζωή της δίνει η 23χρονη που τραυματίστηκε στα Τέμπη

Μάχη για τη ζωή της δίνει η 23χρονη που τραυματίστηκε στα Τέμπη

Σοβαρή αλλά σταθερή παραμένει η κατάσταση της 23χρονης κοπέλας από την Κυπαρισσία, η οποία τραυματίστηκε βαριά στο τροχαίο δυστύχημα των Τεμπών και νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας.


Η κοπέλα που έχει κρανιοεγγεφαλικές κακώσεις και χειρουργήθηκε βρίσκεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου διασωληνωμένη και, σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς απαιτείται χρόνος για την πλήρη έκβαση της κατάστασης της υγείας της. Εξάλλου δυο από τους τραυματίες που νοσηλευόταν στο Γενικό Νοσοκομείο πήραν εξιτήριο.

Οι υπόλοιποι 11 νοσηλεύονται τόσο στο Γενικό νοσοκομείο όσο και στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας όπου βρίσκονται οι 10 από αυτούς χωρίς η κατάσταση τους να είναι τόσο σοβαρή.

Υπενθυμίζεται ότι τραυματισμένοι του δυστυχήματος, συνολικά 14 είναι: ο 52χρονος οδηγός του λεωφορείου του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης, ο 46χρονος βούλγαρος οδηγός που οδηγούσε την νταλίκα, η 7χρονη κόρη του νεκρού οδηγού του ΙΧ, όπως επίσης και η 17χρονη ετεροθαλής αδελφή της και η μητέρα της που επέβαιναν στο μοιραίο ΙΧ, καθώς επίσης και επτά ακόμη επιβάτες του λεωφορείου πέντε γυναίκες, ένας άνδρας και μία αλλοδαπή, υπήκοος Αρμενίας οι ηλικίες των οποίων κυμαίνονται από 20 έως 73 ετών.