Με αντιολισθητικές αλυσίδες στο Καρπενήσι

Με αντιολισθητικές αλυσίδες στο Καρπενήσι

Χιονίζει αυτή την ώρα στην Ε.Ο. Λαμίας - Καρπενησίου. Οι αλατιέρες και τα μηχανήματα έχουν πιάσει δουλειά από νωρίς το πρωί.

Πιο συγκεκριμένα αλυσίδες χρειάζονται τα οχήματα από το 55ο μέχρι το 65ο χλμ, από τη Ράχη Τυμφρηστού, μέχρι τη σήραγγα του "Παύλου Μπακογιάννη", καθώς επίσης και σε άλλα σημεία του επαρχιακού δικτύου της Ευρυτανίας, όπως προς Κρίκελο, Φουρνά και άλλου.

Αλυσίδες θα πρέπει να έχουν μαζί τους και οι οδηγοί που κινούνται στο ορεινό επαρχιακό δίκτυο της δυτικής Φθιώτιδας, καθώς επίσης και οι οδηγοί που κινούνται από Αμφίκλεια προς το χιονοδρομικό του Παρνασσού.

Δεν υπάρχει πρόβλημα μέχρι στιγμής στο οδικό δίκτυο από Λαμία προς Δομοκό και προς Μπράλο, ωστόσο επειδή ο καιρός αργιεύει καλό θα είναι οι οδηγοί να έχουν μαζί τους αλυσίδες, αν αποφασίσουν να κάνουν μια Κυριακάτικη βόλτα σε ημιορεινές και ορεινές περιοχές της Στερεάς.

Στα λευκά έχουν ντυθεί επίσης και πολλά χωριά της δυτικής Φθιώτιδας, στις ημιορεινές και ορεινές περιοχές της Υπάτης, της Μακρακώμης και της Σπερχειάδας.

Πηγή: Lamiareport.gr