Κρήτη: 19 νεκροί σε 70 μέτρα δρόμου τα τελευταία 11 χρόνια

Κρήτη: 19 νεκροί σε 70 μέτρα δρόμου τα τελευταία 11 χρόνια

Ανατριχιαστικά είναι τα στοιχεία για το σημείο - παγίδα του ΒΟΑΚ στο ύψος των Σισών όπου σημειώθηκε χτες το απόγευμα το τραγικό τροχαίο με θύματα ένα ζευγάρι ηλικιωμένων από το Κολυμπάρι.

Σύμφωνα με τον πρώην διευθυντή της ΕΛΠΑ Γιάννη Λιονάκη στο συγκεκριμένο δρόμο έχουν χάσει τη ζωή τους 19 άτομα τα τελευταία 11 χρόνια. 

Σχολιάζοντας το τελευταίο περιστατικό ο ίδιος ανάρτησε στο προσωπικό του προφίλ στο facebook «19 νεκροί σε 70 μέτρα δρόμου τα τελευταία 11 χρόνια! Εκεί στα πορτοκάλια !! Δεν επανέρχομαι στα χιλιοειπωμένα. Α όψονται αυτοί που μας άφησαν τόσο υστερημένους στις υποδομές του νησιού μας! Θα απαιτήσουμε και θα φτιάξουν, εκεί τουλάχιστον, 2 χιλιόμετρα με διαχωριστικό στηθαίο; Θα είναι η μόνη πράξη ευθύνης. Γιατί αν περιμένουμε αυτοκινητόδρομο ΒΟΑΚ κλπ, θα ξεκληριστούμε»

Ο ίδιος μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ Κρήτης αναφέρει ότι το κόστος από τα τροχαία στην Κρήτη είναι δυσθεώρητο αν υπολογιστεί ότι προ κρίσης άγγιζε τα 738 εκ. το χρόνο ενώ διερωτήθη με αυτά τα λεφτά πόσοι δρόμοι θα μπορούσαν να κατασκευαστούν.

Πηγή: cretalive.gr