Εκατοντάδες τρακτέρ στον κόμβο της Νίκαιας

Εκατοντάδες τρακτέρ στον κόμβο της Νίκαιας

Σε εκατοντάδες, ανέρχονται τα τρακτέρ από Λάρισα και από Καρδίτσα τα οποία έχουν φθάσει στον κόμβο Νίκαιας επί της παλαιάς Εθνικής Οδού Αθηνών-Θεσσαλονίκης, μετά από μία μακρά διαδικασία μετακίνησης που ξεκίνησε από το πρωί, ενώ η προσέλευση συνεχίζεται.


Μάλιστα σημειώθηκαν ήδη και οι πρώτες εντάσεις μεταξύ αγροτών και των ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων που βρίσκονται από νωρίς στο σημείο, έχοντας αποκλείσει την πρόσβαση προς την ΠΑΘΕ και έχοντας λάβει μέτρα φύλαξης και των παράδρομων, που οδηγούν σε αυτήν. Η ένταση σημειώθηκε λίγο πριν τις 5 το απόγευμα όταν ομάδα αγροτών επιχείρησε να καταλάβει το οδόστρωμα της Εθνικής οδού και οι αστυνομικές δυνάμεις τους απώθησαν κάνοντας και περιορισμένη ρίψη χημικών.

download 6

Εξάλλου από την αστυνομία, έχει ήδη εκδοθεί σχετική ανακοίνωση κυκλοφοριακών ρυθμίσεων σύμφωνα με την οποία από σήμερα Δευτέρα και ώρα 13.30΄ μέχρι το Σάββατο , 8 Φεβρουαρίου και ώρα 13.30΄, απαγορεύεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην Παλαιά Εθνική Οδό Αθηνών-Θεσσαλονίκης από τον κόμβο Νίκαιας (χιλιομετρική 346+400 Π.Α.Θ.Ε.) έως τον κόμβο Βιοκαρπέτ (Π.Ε.Ο. Αθηνών-Θεσσαλονίκης), λόγω συγκέντρωσης αγροτών με γεωργικούς ελκυστήρες και η κυκλοφορία διεξάγεται από υποδεικνυόμενες εναλλακτικές διαδρομές ως ακολούθως:

Προς Θεσσαλονίκη:

Όλα τα οχήματα που κινούνται επί της Π.Α.Θ.Ε. και με κατεύθυνση προς τη Λάρισα δεν θα εξέρχονται από την Π.Α.Θ.Ε. στον κόμβο Νίκαιας , αλλά θα συνεχίζουν και θα εξέρχονται από την Π.Α.Θ.Ε. στον κόμβο του Πλατυκάμπου

Προς Αθήνα:

Όλα τα οχήματα που κινούνται επί της Π.Α.Θ.Ε. και με κατεύθυνση προς τη Λάρισα δεν θα εξέρχονται από την Π.Α.Θ.Ε. στον κόμβο Νίκαιας αλλά η έξοδός τους θα πραγματοποιείται στον κόμβο του Πλατυκάμπου

Όλα τα οχήματα που κινούνται επί της Παλαιάς Εθνικής Οδού Αθηνών - Θεσσαλονίκης, με κατεύθυνση προς Αθήνα θα αναστρέφονται στο ύψος του κόμβου της ΒΙΟΚΑΡΠΕΤ και θα κινούνται με κατεύθυνση προς Λάρισα - Παλαιά Εθνική Οδό Λάρισας-Βόλου και μέσω του κόμβου Πλατυκάμπου, θα εισέρχονται στην Π.Α.Θ.Ε.

Διαβάστε επίσης:

Συμπλοκή μεταξύ αγροτών και αστυνομίας στην Ε.Ο. Πύργου - Πατρών