Πάτρα: Δικάζονται οι γονείς που εξανάγκαζαν τα παιδιά τους σε όργια

Πάτρα: Δικάζονται οι γονείς που εξανάγκαζαν τα παιδιά τους σε όργια

Για σήμερα έχει προσδιοριστεί η δίκη των γονέων δυο κοριτσιών και ενός αγοριού από την περιοχή της Λεύκας Πατρών, οι οποίοι κατηγορούνται ότι εξαναγκάζουν σε... όργια τα παιδιά τους, στα οποία συμμετείχαν και αυτοί.


Η δίκη έχει προσδιοριστεί να γίνει ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Πύργου.

Η υπόθεση είχε προκαλέσει πανελλήνιο σάλο το Μάιο του 2013, όταν το ένα από τα δύο κορίτσια μίλησε σε συγγενή του που στη συνέχεια ενημέρωσε το Χαμόγελο του Παιδιού και την Εισαγγελέα ανηλίκων.

 

Ο 50χρονος πατέρας κατηγορείται οτι έχει προβεί σε ασελγείς πράξεις σε βάρος των δύο ανήλικων κοριτσιών ενώ φέρεται να υποχρέωνε τη μητέρα να κάνει έρωτα με τον 15χρονο γιό.

Η ίδια υποστήριξε οτι το... δεχόταν γιατί φοβόταν τον άνδρα της, ο οποίος έβγαινε εκτός εαυτού, όταν έπινε. Όταν όμως οι αστυνομικοί την πίεσαν φέρεται να τους είπε: "ήθελα να κάνω άνδρα το γιο μου και για αυτό έκανα ό,τι έκανα".

Σύμφωνα με το thebest.gr, τα κορίτσια φαίνεται πως δεν τα έχει βιάσει ο πατέρας, όμως έχει προβεί σε ασελγείς πράξεις σε βάρος τους, ενώ όπως έχει καταγγελθεί προσπάθησε να βιάσει τη μεγαλύτερη από τις κόρες του.

Ο φερόμενος ως δράστης στην κατάθεσή του υποστήριξε πως είναι άνεργος και κάνει μερικά μεροκάματα ως οικοδόμος, ενώ έχει σοβαρό πρόβλημα αλκοολισμού.

Οι ίδιοι οι γονείς έχουν παραδεχθεί πως έκαναν αυτές τις απεχθείς πράξεις στα τρία από τα τέσσερα ανήλικα παιδιά τους, ηλικίας 17, 15 και 12 χρονών, ενώ έχουν και ένα μικρότερο ηλικίας μόλις 8 ετών.