Μεταφέρουν ναρκωτικά με το ΚΤΕΛ!

Μεταφέρουν ναρκωτικά με το ΚΤΕΛ!

Με το ΚΤΕΛ Βόλου "ταξίδευαν" σχεδόν πέντε κιλά ηρωίνη, αφού έτσι επέλεξε να τα μεταφέρει 27χρονος Πακιστανός, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας.


Συγκεκριμένα και ύστερα από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση πληροφοριών για μεταφορά μεγάλης ποσότητας ηρωίνης από την Αθήνα, μέσω του ΚΤΕΛ, με σκοπό την περαιτέρω διακίνησή της σε τοξικομανείς της ευρύτερης περιοχής του Βόλου, αστυνομικοί της παραπάνω υπηρεσίας έθεσαν υπό διακριτική επιτήρηση τον συγκεκριμένο χώρο και την ευρύτερη περιοχή.

Στο πλαίσιο της επιτήρησης εντόπισαν, χθες, τον 27χρονο να αποβιβάζεται από λεωφορείο και να παραλαμβάνει μία χειραποσκευή, μέσα στην οποία βρέθηκαν κατά τον αστυνομικό έλεγχο και κατασχέθηκαν δέκα ανισοβαρή αυτοσχέδια δέματα τυλιγμένα με ταινία περιτύλιξης δεμάτων, τα οποία περιείχαν ποσότητα ηρωίνης συνολικού βάρους 4 κιλών και 834 γραμμάριων.

Επιπλέον στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα απόκομμα εισιτηρίου και το χρηματικό ποσό των 45 ευρώ.

Διερευνώνται η πηγή προέλευσης της ηρωίνης καθώς και οι παραλήπτες της, ενώ από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο συλληφθείς στερείτο ταξιδιωτικών εγγράφων και διέμενε παράνομα στη χώρα μας.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου.