Σταματά η ποινική δίωξη σε βάρος 39χρονου για τον βιασμό

Σταματά η ποινική δίωξη σε βάρος 39χρονου για τον βιασμό

Έπαυσε η ποινική δίωξη σε βάρος του 39χρονου από τη Γεωργία που κατηγορούνταν για το βιασμό, πριν από έξι χρόνια στη Κω, της 20χρονης μπέιμπι σίτερ των παιδιών του.

Η υπόθεση είχε προσδιοριστεί να δικαστεί χθες από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ρόδου, ενώπιον του οποίου βρέθηκε ο δικηγόρος της 20χρονης κ. Εμμανουήλ Χατζηάμαλος ο οποίος και δήλωσε ότι η πελάτισσά του δεν επιθυμεί την ποινική δίωξη του κατηγορούμενου καθώς η διεξαγωγή της δίκης θα της προκαλούσε ανεπανόρθωτη ψυχική βλάβη (άρθρο 344 Π.Κ.). Ως εκ τούτου το δικαστήριο έπαυσε την ποινική δίωξη σε βάρος του 39χρονου.

Η υπόθεση σύμφωνα με τη Ροδιακή πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης μετά από καταγγελία που έκανε τον Ιούλιο του 2008 στο Τμήμα Ασφαλείας Κω η 20χρονη -τότε- κοπέλα.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στους αστυνομικούς την Κυριακή 6 Ιουλίου στις 3 το μεσημέρι ο 39χρονος βρισκόταν στο σπίτι του μαζί με τη νεαρή κοπέλα την οποία είχε προσλάβει μαζί με την σύζυγο του ως μπέιμπι σίτερ των δύο ανήλικων παιδιών του.

Την ημέρα εκείνη ο 39χρονος κατηγορείται ότι αφού μιλούσε για μισή περίπου ώρα στην 20χρονη και της εξέφραζε τον θαυμασμό του για το σώμα της, στη συνέχεια χρησιμοποιώντας σωματική βία την ακινητοποίησε και την εξανάγκασε σε εξώγαμη συνουσία παρά τη θέλησή της.

Μετά τη καταγγελία οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τον 39χρονο αλλοδαπό σε βάρος του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για βιασμό και παραπέμφθηκε στον ανακριτή.

Μετά την απολογία του, κατά την οποία σύμφωνα με πληροφορίες αρνήθηκε τα όσα του καταλογίζονται, ο 39χρονος είχε αφεθεί ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της εμφάνισής του μία φορά το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του και της απαγόρευσης συναναστροφής με την 20χρονη κοπέλα.