Ηλεία: Παρέσυραν και εγκατέλειψαν αβοήθητο τον οδηγό μοτοσικλέτας

Ηλεία: Παρέσυραν και εγκατέλειψαν αβοήθητο τον οδηγό μοτοσικλέτας

Παραλίγο τραγωδία το μεσημέρι της Τρίτης στη Νέα Εθνική Οδό Πύργου – Πατρών, λίγο πριν από τον κόμβο εισόδου του Τραγανού, όταν Ι.Χ. φορτηγάκι, στο οποίο, σύμφωνα με τις μαρτυρίες του θύματος αλλά και άλλων οδηγών, επέβαιναν τρεις Ρομά, παρέσυρε μηχανάκι εγκαταλείποντας αβοήθητο τον οδηγό του πεσμένο στην άσφαλτο!

Το μηχανάκι οδηγούσε ο κ. Τάσος Παπούλιας από τα Λεχαινά, ο οποίος, ως ΑΜΕΑ αθλητής – μαραθωνοδρόμος, πήγαινε στο γήπεδο για την καθημερινή του προπόνηση.

Ωστόσο, όπως ο ίδιος περιέγραψε στo patrisnews.com, λίγα μέτρα πριν από τη διασταύρωση του Τραγανού τον «χτύπησε» το Ι.Χ. φορτηγάκι στο οποίο επέβαιναν οι τρεις Ρομά.

Το μηχανάκι ανατράπηκε και ο κ. Παπούλιας βρέθηκε στην άσφαλτο, ευτυχώς χωρίς να χτυπήσει. Ωστόσο, το Ι.Χ. φορτηγάκι όχι μόνο δεν σταμάτησε, αλλά ανέπτυξε ταχύτητα και τράπηκε σε φυγή, αφήνοντάς τον αβοήθητο στην άσφαλτο.

Ευτυχώς όμως, το όλο περιστατικό έγινε αντιληπτό από τους οδηγούς διερχόμενων οχημάτων, οι οποίοι σταμάτησαν αμέσως για να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες στον κ. Παπούλια, ενώ παράλληλα ενημέρωσαν το Τμήμα Τροχαίας Αμαλιάδας και το ΕΚΑΒ.

Ο κ. Παπούλιας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Αμαλιάδας, όπου υποβλήθηκε σε εξετάσεις, ενώ αργά το απόγευμα επέστρεψε στο σπίτι του.

πηγή: patrisnews.com