Το τελευταίο αντίο στην Τζένη Βάνου

Το τελευταίο αντίο στην Τζένη Βάνου
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Συγγενείς, φίλοι, συνεργάτες και άνθρωποι που τη γνώρισαν και τη λάτρεψαν για τη φωνή της είπαν σήμερα το τελευταίο αντίο στη Τζένη Βάνου, στο κοιμητήριο της Νέας Σμύρνης.

 

Η σπουδαία τραγουδίστρια Tζένη Βάνου έφυγε από τη ζωή την περασμένη Τρίτη σε ηλικία 75 χρόνων στο Ειδικό Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Πειραιά, Μεταξά.

Η ασθένεια την ταλαιπωρούσε εδώ και πολλά χρόνια ενώ το καλοκαίρι είχε κάνει επέμβαση αφαίρεσης όγκου στο λαιμό.

Από νωρίς το πρωί στο νεκροταφείο Νέας Σμύρνης συγκεντρώθηκε πλήθος κόσμου. Τραγουδιστές, συγγενείς, απλοί θαυμαστές. Ένας μάλιστα είχε πάει με τη φωτογραφία της στα χέρια.

Ο Κώστας Πρέκας, ο Ζάχος Χατζηφωτίου, η Άννα Φόνσου, ο Βασίλης Μιχαλολιάκος, ο Γιώργος Μαργαρίτης, η Πέγκυ Ζήνα, ο Γιώργος Βασιλείου, ο Γιώργος Κατσαρός ήταν ανάμεσα σε εκείνους που βρέθηκαν στο κοιμητήριο της Νέας Σμύρνης για να αποχαιρετίσουν την Τζένη Βάνου.

Ένα συγκλονιστικό μήνυμα έστειλε ο Τόλης Βοσκόπουλος: «Το αγόρι σου σε αποχαιρετά με μεγάλη θλίψη, κορίτσι μου» έγραφε το στεφάνι που έστειλε ο γνωστός τραγουδιστής, δίπλα στον οποίο η Τζένη Βάνου έκανε τα πρώτα της βήματα στη δισκογραφία.

«Υπήρξε και θα μείνει μια από τις φωνές που βοήθησαν το ελληνικό τραγούδι. Ήταν μια καλή φίλη, μια καλή συνάδελφος από αυτές που δεν ξεχνιούνται», είπε ο συνθέτης, Γιώργος Κατσαρός, ενώ η Άννα Φόνσου αποκάλυψε πως είχαν περάσει τα Χριστούγεννα μαζί.

«Πέρασα από τα ωραιότερα Χριστούγεννα μαζί της. Μας είχε τραγουδίσει και είχε ξαναβρει τη φωνή της. Κανείς δεν περίμενε πως θα ήταν τόσο σύντομο», είπε συγκινημένη η Άννα Φόνσου, ενώ η Πέγκυ Ζήνα πρόσθεσε πως: «χάθηκε ένας άγγελος, ένας από τους καλύτερους ανθρώπους που είχαμε σε αυτό τον χώρο».

 

PHOTO GALLERY