Ούτε στον εχθρό του: Η ερωμένη έστειλε «ροζ» βίντεο στη γυναίκα του!

Ούτε στον εχθρό του: Η ερωμένη έστειλε «ροζ» βίντεο στη γυναίκα του!

Σε πραγματικό εφιάλτη για τον 42χρονο επιχειρηματία εξελίχθηκε η σχέση του με την νεαρή. Η μικρή ήθελε να χωρίσει και ο 42χρονος το πλήρωσε ακριβά.

Η ίδια δεν δίστασε να στείλει στη γυναίκα του «ροζ» βιντεάκι με τις ερωτικές στιγμές που κατέγραφαν μαζί με τον παντρεμένο εραστή της!

Όπως αναφέρει το dete.gr, το περιστατικό έχει προκαλέσει σάλο στο οικογενειακό περιβάλλον του 42χρονου Πατρινού επιστήμονα, ο οποίος προς τα έξω έχει την εικόνα του ιδιαίτερα αυστηρού και του θεοσέβαστου. Μόνο που δεν μπόρεσε απ' ότι φαίνεται να αντισταθεί στα κάλλη της πανέμορφης ξανθιάς που έχει σχεδόν τα μισά χρόνια από εκείνον και υπέκυψε στις ερωτικές της ορέξεις. Αλλά ο θυελλώδης έρωτας άρχισε να τραβάει σε χρόνο και ο 42χρονος δεν έβρισκε τη δύναμη να δώσει τέλος.

Και επειδή φοβήθηκε μήπως η νεαρή τον εγκαταλείψει, της έταξε ότι θα πάρει διαζύγιο και ότι θα μπορέσουν να ζήσουν μαζί την υπόλοιπη ζωή τους! Αλλά την αναμονή φαίνεται ότι δεν την ανέχτηκε και πολύ η ξανθιά ερωμένη... Μετά από ορισμένα τελεσίγραφα που έστειλε στον παντρεμένο εραστή της φαίνεται ότι πήρε τη μεγάλη απόφαση να τον εγκαταλείψει, αλλά συνδυάζοντας τη φυγή της με ένα γερό πλήγμα για αυτόν και την οικογένειά του.