Κατεβαίνουν στην Αθήνα οι αγρότες

Κατεβαίνουν στην Αθήνα οι αγρότες

Σκληραίνουν τη στάση τους οι αγρότες και κατεβαίνουν σήμερα στην Αθήνα προκειμένου να πραγματοποιήσουν το απόγευμα συναντήσεις στο υπουργείο Οικονομικών και να συζητήσουν τα αιτήματά τους.

 

Η χθεσινή συγκέντρωση των αγροτών Λάρισας και άλλων 23 μπλόκων από όλη τη χώρα στον κόμβο της Νίκαιας πήρε τη μορφή παλλαϊκού συλλαλητηρίου. Το «παρών» έδωσαν χιλιάδες πολίτες αλλά και εκπρόσωποι φορέων από τη Θεσσαλία, την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και άλλες πόλεις.

Δυναμικό «παρών» έδωσαν και οι ιδιοκτήτες φορτηγών Δ.Χ οι οποίοι πήραν μέρος στις κινητοποιήσεις.

Επί μιάμιση και πλέον ώρα παρέμεινε κλειστή το μεσημέρι η ΠΑΘΕ στο ύψος του μπλόκου της Νίκαιας ενώ στη Λάρισα υπήρξε συνεδρίαση της ομοσπονδίας ιδιοκτητών φορτηγών ΔΧ Θεσσαλίας, Κεντρικής Ελλάδας και Δυτικής Μακεδονίας.

7f56f0931f152ad8337bc47633362d88 XL

Σε ολιγόλεπτους συμβολικούς αποκλεισμούς των εθνικών οδών Πατρών - Κορίνθου και Αντιρρίου - Ιωαννίνων, προχώρησαν σήμερα αγρότες της Αιγιάλειας και της Αιτωλοακαρνανίας.

Οι αγρότες θα αποφασίσουν το μέλλον των κινητοποιήσεών τους μετά την Τρίτη, ενώ συναντήσεις στο υπουργείο Μεταφορών θα έχουν σήμερα και οι ιδιοκτήτες φορτηγών Δ.Χ.

Διαβάστε επίσης:

Κρήτη: Αποχωρούν για να επιστρέψουν...δυναμικότερα οι αγρότες

Λάρισα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω των αγροτικών κινητοποιήσεων

Στα άκρα η κόντρα κυβέρνησης - αγροτών