Αμαλιάδα: Στην άσφαλτο για 35 λεπτά περιμένοντας ασθενοφόρο

Αμαλιάδα: Στην άσφαλτο για 35 λεπτά περιμένοντας ασθενοφόρο

Επί 35 λεπτά και υπό βροχή, περίμενε ασθενοφόρο πεσμένος στην άσφαλτο και τραυματισμένος, ένας νεαρός διανομέας νωρίς το βράδυ του Σαββάτου, στην Αμαλιάδα.

Τριανταπέντε λεπτά για να φτάσει ένα ασθενοφόρο από τον Πύργο, όπου λίγο μετά αφού τον παρέλαβε... έφτασε ένα ακόμη ασθενοφόρο, το πλήρωμα του οποίου μάθαινε από τους περιοίκους ότι το «περιστατικό», έστω και αργά είχε αναχωρήσει για το νοσοκομείο!

Αυτά τα... συνηθισμένα, κατά τ΄άλλα ευτράπελα, συνέβησαν στη συμβολή των οδών Γορτυνίας και Δαλιάνη το βράδυ του Σαββάτου. Ι.Χ. αυτοκίνητο που κινούνταν επί της οδού Γορτυνίας και ενώ στη συμβολή με τον οδό Δαλιάνη υπάρχει απαγορευτική πινακίδα «stop», δεν σταμάτησε.

Εκείνη τη στιγμή την Δαλιάνη «κατέβαινε» το νεαρό άτομο και όπως ήταν φυσικό το αυτοκίνητο τον χτύπησε με σφοδρότητα πλάγια. Ο άτυχος δικυκλιστής πετάχτηκε αρκετά μέτρα μακριά, ενώ οι περίοικοι βγήκαν στον δρόμο να δουν τι είχε συμβεί.

Άμεσα ενημέρωσαν την αστυνομία και ανέμεναν το ασθενοφόρο. Άρχισε να βρέχει, το ασθενοφόρο δεν εμφανίζονταν και οι περίοικοι βρίσκονταν εν βρασμώ, βλέποντας το νεαρό άτομο τραυματισμένο στην άσφαλτο.

Όπως αναφέρει το ilialive.gr, οι περίοικοι έφεραν ομπρέλες και έκαναν έναν... κύκλο γύρω του, ώστε να τον προστατεύσουν τουλάχιστον από την βροχή, ενώ όταν τελικά έφτασε το ασθενοφόρο άρχισαν εξαγριωμένοι να φωνάζουν για αυτή την καθυστέρηση και μάλιστα εφόσον επρόκειτο για τραυματισμένο από τροχαίο, που έτσι κι αλλιώς δεν μπορούσε εκείνη τη στιγμή να προσδιοριστεί εάν είχε υποστεί σοβαρό ή μη τραυματισμό.

Τελικά, το ασθενοφόρο μετέφερε τον νεαρό δικυκλιστή στο νοσοκομείο και λίγο αργότερα έφθανε και το δεύτερο ασθενοφόρο, το οποίο και έφυγε άδειο...