Πάτρα: Οι αντιδράσεις για τον οίκο ανοχής και οι απειλές

Πάτρα: Οι αντιδράσεις για τον οίκο ανοχής και οι απειλές

Κλιμακώνουν από σήμερα τις κινητοποιήσεις τους κάτοικοι του Σαραβαλίου και των Δεμενίκων της Πάτρας οι οποίοι αντιδρούν στην αδειοδότηση και τη λειτουργία ενός ακόμα οίκου ανοχής στην περιοχή τους.

Οι κάτοικοι δηλώνουν αποφασισμένοι να μην επιτρέψουν τη λειτουργία του οίκου ανοχής και απειλούν με μπαράζ κινητοποιήσεων αρχής γενομένης από σήμερα.

Στις 15.00 το μεσημέρι, κάτοικοι και επαγγελματίες της περιοχής θα προχωρήσουν σε κατάληψη του δρόμου επί της οδού Γλαύκου. Ο αποκλεισμός θα διαρκέσει μια ώρα ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένεται να προχωρήσουν και σε άλλες μορφές κινητοποιήσεων.

Σύμφωνα με το patrastimes.gr, επαγγελματίες και κάτοικοι του Σαραβαλίου και των Δεμενίκων κατήγγειλαν πως στον απόηχο της πρώτης κινητοποίησης που πραγματοποίησαν έκαναν στην περιοχή την εμφάνισή τους «φουσκωτοί» οι οποίοι μάλιστα κατάγονται από χώρα των Βαλκανίων.

Την ίδια ώρα πρόσωπα που δραστηριοποιούνται στον χώρο του αθλητισμού «συστήνουν» σε κατοίκους της περιοχής και πρόσωπα που παίζουν ηγετικό ρόλο στην πραγματοποίηση των κινητοποιήσεων να «καθίσουν στην άκρη» για να μην βρεθούν προ εκπλήξεως.