Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Αθηνών

Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Αθηνών

Αποκαταστάθηκε λίγο πριν τις 5 το απόγευμα η κυκλοφορία στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης-Αθηνών, η οποία είχε διακοπεί και στις δύο κατευθύνσεις λόγω της συγκέντρωσης των αγροτών στον κόμβο της Νίκαιας.


Σύμφωνα με τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας εξακολουθεί να ισχύει η απαγόρευση της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων στην Παλαιά Εθνική Οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης, από τον κόμβο Νίκαιας έως τον κόμβο Βιοκαρπέτ.

Η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται από εναλλακτικές διαδρομές ως ακολούθως:

- Κατεύθυνση κυκλοφορίας προς Θεσσαλονίκη:

Όλα τα οχήματα που κινούνται επί της Π.Α.Θ.Ε. με κατεύθυνση προς τη Λάρισα δεν θα εξέρχονται από την Π.Α.Θ.Ε. στον κόμβο Νίκαιας αλλά θα συνεχίζουν και θα εξέρχονται στον κόμβο του Πλατυκάμπου.

-Κατεύθυνση κυκλοφορίας προς Αθήνα:

Όλα τα οχήματα που κινούνται επί της Π.Α.Θ.Ε. με κατεύθυνση προς τη Λάρισα δεν θα εξέρχονται από την Π.Α.Θ.Ε. στον κόμβο Νίκαιας, αλλά η έξοδος θα πραγματοποιείται στον κόμβο Πλατυκάμπου.

Όλα τα οχήματα που κινούνται επί της Παλαιάς Εθνικής Οδού Αθηνών - Θεσσαλονίκης, με κατεύθυνση προς Αθήνα θα αναστρέφονται στο ύψος του κόμβου της Βιοκαρπέτ και θα κινούνται με κατεύθυνση προς Λάρισα - Παλαιά Εθνική Οδό Λάρισας-Βόλου και μέσω του κόμβου Πλατυκάμπου, θα εισέρχονται στην Π.Α.Θ.Ε.